Bnde oyle dusunuyorum aslinda4-5 gün öncesinde çıkar. Şimdi yapsan bile negatif sonuç alırsın.
Sizin adınıza cok sevindim saglikla kucaginiza alirsiniz insallah bnde de var kasik agrisi idrara cok sikma fln ama bu kadar erken belirti olur mu bilemedimBende şöyle olmuştu.
Adetim 12sinde başladı, 15inde bitti. 17sinde, 19unda ve 21inde ilişkiye girildi. 22sinde bulantı, ve kusma, sol kasığımda şişkinlik vardı. Dokununca acıyordu. Alttan muayene etti, beta değerine baktı 2 çıktı. Enfeksiyon var deyip ilaç yazdı. Ama reçeteyi bir türlü alamadım. Ya işim çıktı, ya misafir geldi. Dedim aman daha da almam, geçmezse tekrar giderim. Ayın 10unda adet olmam gerekiyordu. Olmadım. 11inde idrar testi yaptım, erken gebelik olandan, dedim acaba düzensizleşmeye mi başladı diye, baktım pozitif. Dedim bozuktur bu herhalde. Gittim normal test ile yaptım, o da pozitif. Ertesi gün hastaneye gittim, beta 255. Ben şok :)
Bi iki gun gecsin yapicam insallah vardir ama haklisiniz cok dusunmemek lazimgününüzün geçmesini bekleyin öyle yapın.
insallah vardır bebek fazla dusunmemeye calısın kendinizi dinledikce belirti hissedersiniz.
Bn boyle bisey yasamadim ama bnmde adetime 9 gun var ve kasigimda agri oluyor ara ara bakalim bi iki gun gecerse test yapcam bnce sende oyle bi iki gun gecsin test yap insallah vardirMerhabaaa bende pko var bu ay klomen kullandım ve klomen in bitiminden 3 gün sonra kanamam başladı ve normal adet gibi oldu doktorum çatlama olduğunu bu yüzden kanama olduğunu söyledi ve gün aşırı ilişki önerdi . İki üç gün sonra karnımda çekilme tarzı bir ağrı oldu birkaç saat sürdü şuan adetime 9 gün var kasığımda yanma gibi ağrı ve karnında doluluk hissi var onun dışında birşey yok benim yaşadığımı yaşayan bilen var mı
Merhaba Siz böyle deyince bir an umutlandım benim yumurtlama 4 ekimde oldu 6 ekimde çatladı geçen haftadan beri sürekli ne yersem çıkardım dün dayanamayıp doktora gittim hamilelik şüphesi olduğunu söyledim kan ve idrar tahlili istedi bhcg 2 den küçük yazıyordu sonuçta ciddi anlamda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bazen hamilelik değerleri hemn yükselmiyor ben gebelik varmış gibi düşünüp ona göre ilaç yazıcam dedi antibiyotik ve iğne yazdı iğneyi vururum 2 gün daha iğne olucam bir taraftan da korkuyorum ya hamileysem diye ama kan sonucuma göre negatifBende şöyle olmuştu.
Adetim 12sinde başladı, 15inde bitti. 17sinde, 19unda ve 21inde ilişkiye girildi. 22sinde bulantı, ve kusma, sol kasığımda şişkinlik vardı. Dokununca acıyordu. Alttan muayene etti, beta değerine baktı 2 çıktı. Enfeksiyon var deyip ilaç yazdı. Ama reçeteyi bir türlü alamadım. Ya işim çıktı, ya misafir geldi. Dedim aman daha da almam, geçmezse tekrar giderim. Ayın 10unda adet olmam gerekiyordu. Olmadım. 11inde idrar testi yaptım, erken gebelik olandan, dedim acaba düzensizleşmeye mi başladı diye, baktım pozitif. Dedim bozuktur bu herhalde. Gittim normal test ile yaptım, o da pozitif. Ertesi gün hastaneye gittim, beta 255. Ben şok :)
Eger hamilelik varsa doktor ona gore ilac veriyorum demis zaten insallah gonlunuze gore olsun insallahMerhaba Siz böyle deyince bir an umutlandım benim yumurtlama 4 ekimde oldu 6 ekimde çatladı geçen haftadan beri sürekli ne yersem çıkardım dün dayanamayıp doktora gittim hamilelik şüphesi olduğunu söyledim kan ve idrar tahlili istedi bhcg 2 den küçük yazıyordu sonuçta ciddi anlamda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bazen hamilelik değerleri hemn yükselmiyor ben gebelik varmış gibi düşünüp ona göre ilaç yazıcam dedi antibiyotik ve iğne yazdı iğneyi vururum 2 gün daha iğne olucam bir taraftan da korkuyorum ya hamileysem diye ama kan sonucuma göre negatif
Belki geç döllenme olup değer yükselir. Varsa rızkı çıksın gelsin hayırlısıyla demeliyiz. Inşallah sen de tadarsın anneliği. Ben mesela iki gün önce keseyi göremedim bugün bezelye büyüklüğündeMerhaba Siz böyle deyince bir an umutlandım benim yumurtlama 4 ekimde oldu 6 ekimde çatladı geçen haftadan beri sürekli ne yersem çıkardım dün dayanamayıp doktora gittim hamilelik şüphesi olduğunu söyledim kan ve idrar tahlili istedi bhcg 2 den küçük yazıyordu sonuçta ciddi anlamda da idrar yolu enfeksiyonu çıktı doktor bazen hamilelik değerleri hemn yükselmiyor ben gebelik varmış gibi düşünüp ona göre ilaç yazıcam dedi antibiyotik ve iğne yazdı iğneyi vururum 2 gün daha iğne olucam bir taraftan da korkuyorum ya hamileysem diye ama kan sonucuma göre negatif
Boyle guzel seyler duydukca cok mutlu oluyorum sizin adiniza da cok sevindim insallah isteyen kimsenin kucagi bos kalmasin bende buna benzer daha zor bi durum yasadim ama cok sukurki oglum suan 4 yasindaBelki geç döllenme olup değer yükselir. Varsa rızkı çıksın gelsin hayırlısıyla demeliyiz. Inşallah sen de tadarsın anneliği. Ben mesela iki gün önce keseyi göremedim bugün bezelye büyüklüğünde
Yaaa MaşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza yarın adet olmam lazım inşaAllah olmam hayırlı ise hamileyimdir inşaAllah çok istiyorum sanırım çok istediğim için imtihan oluyorumBelki geç döllenme olup değer yükselir. Varsa rızkı çıksın gelsin hayırlısıyla demeliyiz. Inşallah sen de tadarsın anneliği. Ben mesela iki gün önce keseyi göremedim bugün bezelye büyüklüğünde
Insallah duaniz kabul olur kalbinizi ferah tutun rabnim hayirlisini nasip etsin insallahYaaa MaşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza yarın adet olmam lazım inşaAllah olmam hayırlı ise hamileyimdir inşaAllah çok istiyorum sanırım çok istediğim için imtihan oluyorum
Umarım kırmızıları görmemişsindirYaaa MaşaAllah rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Çok sevindim sizin adınıza yarın adet olmam lazım inşaAllah olmam hayırlı ise hamileyimdir inşaAllah çok istiyorum sanırım çok istediğim için imtihan oluyorum
Henüz görmedim idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum iğne oluyorum doktor gebelik varsa diye gebeliğe uygun iğne yazdı o iğne adeti geciktirir mi bilmiyorumUmarım kırmızıları görmemişsindir
Bn boyle bisey yasamadim ama bnmde adetime 9 gun var ve kasigimda agri oluyor ara ara bakalim bi iki gun gecerse test yapcam bnce sende oyle bi iki gun gecsin test yap
İnşallah rabbim nasip etmiştir isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?