Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kasıklarimda agri var belimde ayni seki bazen adet sancilari geliyor adetime daha 1 hafta var hamileligin ilk haftasi bunlari yasiyan varmi sizce gebelik varmidr
Kasıklarimda agri var belimde ayni seki bazen adet sancilari geliyor adetime daha 1 hafta var hamileligin ilk haftasi bunlari yasiyan varmi sizce gebelik varmidr
Bende 4 -5 gün varken yaşamıştım.Ama benim ağrılar adet gibiydi ama sonra şiddetlendi.İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum öyle hasataneye giderek öğrendim.Goguste hassasiyet var mı.Ama daha 1 hafta erken.İnşallah hamilesinizdir
Bende 4 -5 gün varken yaşamıştım.Ama benim ağrılar adet gibiydi ama sonra şiddetlendi.İdrar yolu enfeksiyonu olmuşum öyle hasataneye giderek öğrendim.Goguste hassasiyet var mı.Ama daha 1 hafta erken.İnşallah hamilesinizdir
Benimde öyleydi sonradan arttı .ama benim enfeksiyondanmis.yani bebek enfeksiyon yapmış.Dua edeceğim senin için canım Allah nasip etsin inşallah sanda.Zor beklemek,belirti takip etmek bilirim
Ben kesin adet olacağım diye bekliyordum öyle bi adet ağrısı vardı. Aklımın ucundan geçmezdi hamile olacağım. Ama tabi böyle diye kesin hamile diyemeyiz. Gününü geçmesini beklemek en iyisi
Kızlar göğüste hassasiyet mutlaka oluşuyor mu? Ben regl olacağım zaman da göğüste hassasiyet olmuyor sadece dolgunlaşıyor. Bu hassasiyet olayı kesin bilgi mi ona göre bi ayrım yapabiliriz diye düşünüyorum. Gerçi regl olacağım sandım diyor çoğu kişi belirtiler adet belirtisi diyor ama bilemiyorum keskin şekilde ayırt edecek bişey var mı?
Adet gecikmesi en temel belirtilerden. İlla göğüste hassasiyet olacak diye bir şey yok inanın. Hatta hiç belirti olmadan bile hamile olabilirsiniz. Rahat olun ve gününüzün geçmesini bekleyip bir test yapın. İnşallah gebesinizdir
Kızlar göğüste hassasiyet mutlaka oluşuyor mu? Ben regl olacağım zaman da göğüste hassasiyet olmuyor sadece dolgunlaşıyor. Bu hassasiyet olayı kesin bilgi mi ona göre bi ayrım yapabiliriz diye düşünüyorum. Gerçi regl olacağım sandım diyor çoğu kişi belirtiler adet belirtisi diyor ama bilemiyorum keskin şekilde ayırt edecek bişey var mı?