hamilelik belirtileri ne zaman ortaya çıkar.

ICEGUL

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
122
49
323
Afyon
hamile olan arkadaşlar hamilelik belirtileriniz ne zaman ortaya çıkmaya başladı. bu belirtiler nelerdi. cevap yazarsanız sevinirim. benim adetime 5 gün gibi bir süre var ama bende hiç bir belirti yok gibi.

hamile olan arkadaşlar hamilelik belirtileriniz ne zaman ortaya çıkmaya başladı. bu belirtiler nelerdi. cevap yazarsanız sevinirim. benim adetime 5 gün gibi bir süre var ama bende hiç bir belirti yok gibi.

benim 3-4 haftalıkken baya baya belirtiler vardı. ve ben öyle adet zamanlarını takip falan da etmem. ona ragmen anlasılır bi şekilde vardı :)

Selam canım.. benim ilk belirtim biraz erken başlamıştı regl'mden bir gün sonra kasık ağrılarım ve göğüs ağrılarım başlamıştı.ardından felaket uykum gelirdi 7.24 saat bıraksalar yatardım o kadar halsız ve yorgundum göz bebekleri büyümüştü ilkkez böyle birşey olmuştu yani hiç yaşamadığım belirtiler olmuştu bende daha regl me 5 gün kala sırt ağrısı başlamıştı ve sancı adet olacakmışım gibi ve hemem evde test yaptım çok şükür pozitif çıktı ve iki gün önce de hcg testi yaptım 907,3 çıktı yani tam 5 haftalık hamişim :) ama şunu söyleyim anne adayı ilk günden hisseder hamile olduğunu mesela ben regl den bir gün sonra hissttim karnımda birşeyler var olduğunu:)

merhaba cnm ben hamile değilim ama merak ediyorum arkadaşlar yaşadıklarını anlatırsa sevinirim.benim adetim 6 gün geçti,
kokusuz akıntı,arada bir aşırı olmayan bulantı,ani hareketlerde özellikle kasıklarda ağrı,şişkinlik flan yaşıyorum.test yaptım ama negatif çıktı,test ovulasyon testinin yanında hediye gelmişti,dandik bişeydi çubuk gibi o yüzden tekrar deniycem bakalım inşallah isteyen herkese nasip etsin rabbim.

lovewinning inş.hamilesindir. belirtiler onu gösteriyor gibi. hayırlı haberlerini bekliyoruz. verdahamra allah sanada kazasız belasız çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. imrendim sana doğrusu. inş. bende hissederim. benim de 2-3 gün hamilelik sonucumu öğrenmeme. heyecanla bekliyorum. hayal kırıklığına uğramaktanda çok korkuyorum doğrusu. sonucu yazarım tekrar. dua edin.

canım inşallah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin rabbim.ben adet olmam gereken günden 10 gün kadar önce idrar yolları enfeksiyonu nedeniyle antibiyotik kullandım, adete 10 gün kala antibiyotik bitti.o gecikme yapabiliyormuş ama 10 gün geçti üzerinden vücuttan atılması gerekmiyor mu bu kadar zamanda?

birde kan testi yaptırsan. çünkü ben adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı doktor birde kan testi yapalım dedi hemen sonuç vermiyormuş o kitler. kan testimde negatif çıkmıştı hoş gerçi. yada bir daha test yap. inş. hamilesindir. belirtilerin öyle gibi. ilaç kullansan bile 10 gün gecikme banada normal gelmedi.

bakalım ilaçlarım biteli 10 gün oldu,bi kontrol amaçlı gidip testi aradan çıkarırm inş. hamileyimdir çok istiyorum,benim gibi isteyen herkese de nasip etsin güzel Allahım

hadi canım hayırlısı inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. ama sanki test için erken gibi geldi bana. yani adet tarihinde falan yaptırsaydın. benim bat tarihi 20 ağustos. bende pazartesi test yaptıracağım.

bizim bu ay ilk denememiz 3 ay doğum kontrol ilacı kullandım o yüzden bu ay benim hiç ümidim yok ama eşim çok ümitli
ben o kadar aklıma takmasam da her hareketimde gebemisin acaba diye soruyor daha adet olmama 12 gün var hayırlısı rappimden

bugün çok üzüldüm. çünkü hamile olmadığımı öğrendim. çok büyük bir hayal kırıklığı oluyor. neyse allah isteyen herkese bebek nasip etsin inş. bakalım ikinci kez tedavi olacam artık.

Arkadaslar yeni evliyim ve adetimin gununu tam olarak bilmiyorum ama 24.10onceki hafta oldugunu tahmin edyrum genelde ama tam olarak emin deilim ve 16.11kanamam geldi ve iki gun oldu cok agrili ve sanciliydi 3.4.5gunlerde azar azar geldi ve simdi sadce lekeler var ve idrar yaparken cok yanma yani aci hissediyrum vajinal bolgemde aci kasinti var 25.10 sonraki gunlerde esimle iliskie grdik araliksiz ve simdi mide bulantm var sadee ama kusma yok sizce hamile olabilirmiyim acil yardim insallah hamileyimdir cok istiyoruz ne yapabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…