Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile olan arkadaşlar hamilelik belirtileriniz ne zaman ortaya çıkmaya başladı. bu belirtiler nelerdi. cevap yazarsanız sevinirim. benim adetime 5 gün gibi bir süre var ama bende hiç bir belirti yok gibi.
lovewinning inş.hamilesindir. belirtiler onu gösteriyor gibi. hayırlı haberlerini bekliyoruz. verdahamra allah sanada kazasız belasız çocuğunu kucağına almayı nasip etsin. imrendim sana doğrusu. inş. bende hissederim. benim de 2-3 gün hamilelik sonucumu öğrenmeme. heyecanla bekliyorum. hayal kırıklığına uğramaktanda çok korkuyorum doğrusu. sonucu yazarım tekrar. dua edin.
birde kan testi yaptırsan. çünkü ben adetim 3 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı doktor birde kan testi yapalım dedi hemen sonuç vermiyormuş o kitler. kan testimde negatif çıkmıştı hoş gerçi. yada bir daha test yap. inş. hamilesindir. belirtilerin öyle gibi. ilaç kullansan bile 10 gün gecikme banada normal gelmedi.
inş. güzel haberlerini bekliyoruz.