Hamilelik belirtileri olabilir mi

kubragocer

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
425
92
13
20
Kızlar reglime 2 3 gün var ama 3 gündür sürekli midem yanıyor ne yersem yiyim ve normalde de mide problemim var ama böyle olmazdı bide gaviscon şurup içtim geçsin diye ona rağmen devam etti yanmalar 2 gündür de adet olmuşum gibi kasık ağrıları karnıma ani agrilar ve bel ağrısı şikayetlerim oldu 30 Haziran’da kan verdim ama çok erkendi o yüzden negatif çıktı fakat o ağrılara rağmen regl olmam lazımdı hatta 2 3 gün öncesi lekle gelir sonra sokulurdu leke bile gelmedi ve normalde yemedigim sevmediğim birşeyi canım istedi sizce hamile olabilir miyim son 3 gündür bu belirtiler kendini çok fazla gösteriyor bugün ağrılar biraz daha az kendini belli etmiyor ve kasıklarım da doluluk hissiyatı var dokunduğunda sert ben regl olacağım zaman da ishal olurum ama tam tersi şuan kabız gibiyim ishal yok gaz problemim de var 2 3 gün önceden belirti verir mi son adet tarihime göre şuan tam 4 haftalık geçen ay döngüm’ün 27.gunde regl oldum bu ay 29.dayim ağrılara rağmen hala gelen giden yok sizce hamile miyim bide 10 günde fazladır ki göğüslerim şiş ve damar damar hiç geçmedi şişliği ve görüntüsü son adet tarihim 8 hazirandaydi

Evet olabilirsin çok benzer belirtilerin var gecikmen de var kan ver netleştir. Bu arada 2-3 gün kala değil regle bir hafta kala bile belirtiler kendini göstermeye başlayabilir erken değil yani. Ayrıca ben de gebe olduğumu bilmeden bir gece mide yanmasıyla uyanmıştım uykudan ama gebelikle bağlantısı var mıdır bilmem

Benim de normalde mide problemlerim var ama hayatımın en kötü mide yanmasını gebelikte yaşamıştım gaviscon falan hakgetire midem eriyo sanmıştım

Benim de normalde mide problemlerim var ama hayatımın en kötü mide yanmasını gebelikte yaşamıştım gaviscon falan hakgetire midem eriyo sanmıştım
Dolu dolu 1 kaşık gaviscon içtim yanmam geçti şimdilik ama idrarımı tutamıyorum çok sık çıkıyorum vajinamda batma var ve kasık ağrılarım hafif hafif devam ediyor regl öncesinden farklı belirtiler bunlar artık gebe olduguma eminim ama ne zaman test yapmalıyım bilmiyorum

Geçen ayki kısa döngüm'e göre gecikmem var ama belki döngüm daha uzundur diye her ihtimale karşı ayın 9 unu bekliyim dedim bide su gibi akıntım var idrarımı tutamıyorum resmen bunlar adet öncesinden farklı belirtilerim gebe olduğumu hissediyorum resmen

Sen bilirsin ama varsa da çıkar zaten kanda

Sen bilirsin ama varsa da çıkar zaten kanda
Aşkım en son geçen pazartesi kan verdim negatifti Emin olmadan önce de gidip kan vermek istemiyorum sürekli aynı doktora gittiğim için çekiniyorum en sonunda doktor psikolojim bozulduğunu falan düşünecek ama ben şu an eminim de emin olduğum belirtiler yaşıyorum en önemlisi ben Allah'tan istedim ona da benim dualarımı kabul ettiğini inanıyorum yapabilirsen birkaç güne test yapmayı düşünüyorum

Ayın 30'unda Beta 0.50'ydi bir hafta geçti şu an

Ayın 30'unda Beta 0.50'ydi bir hafta geçti şu an
merhaba acaba son durumunuz nedir bende reglme 6 gün var ama gairp şekilde regl olcak gibi midemde yanmalar var çok kısa sürede açıkıyorum gaz problemim artı ve şu an kasıklarım çekiliyor gibi sızlıyor ama regl gibide

Aşkım ben doktora gittim kist oluşmuş bende gecikmem de o yüzden olmuş basit kist adetle atılır dedi tarlusal vermişti ilacı bitirdim 2.gunu reglim geldi oldum bitti bir sonraki adetime 20 gün kaldı ama artık kafamı başka şeylere verdim stres olmuyorum gebelik düşünmüyorum formlara da girmiyorum akışına bıraktım yani hamile degilmisim o kasık ağrılarım kistten dolayıydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…