Gebeliğe Hazırlık hamilelik belirtileri psikolojik olabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

keremcim

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
9
1
611
İstanbul
arkadaşlar ikinci hamileliğimi bekliyorum yarın adet günüm ama yaklasık on gündür belirtilerim var bu kadar erken belirti olurmu yoksa ben hamilelik istediğim içinmi bu belirtiler çıkıyor yani psikolojikmi bilmiyorum aranızda bir sürü belirti yaşayıp sonra adet olan varmı :teselli:

canım psikolojikde olabilir hamilelik belirtiside olabili,r şöyle söyleyeyim ben hamile kaldığım ay hiç bir belirti yaşiamamıştım ama diğer aylar bütün belirtileri yaşamıştım....

Benim de adetim 7 gün gecikti hiç gecikmezken test yaptım az önce sonuç hüsran.Belki benimki de psikolojik olarak gecikti.

psikolojik olabilir
bende kendimi hamile zandediyordum 8 gün gecikmişti bulantı ve basdönmesi vardı cok umutlanmıstım
test yaptım negatif cıktı 15 dakika sonra regli oldum senağlama
insallah senin psikolojik değildir

canım umarım psikolojik değildir ama ben de de aynı şey oldu sanki tüm hamilelik belirtileri beni bulmuştu.ama umarım senin yarın pozitif çıkar

selamlar hamile kalma günleri nasıl oluyor birde bende şöyla kafamda sıcak basması gibi belirti ve aynı zamanda başka ne vitamin almam gerek bana yardımcı olurmusun teşekkürler geğirti oluyor ben folic plus kullanıyorum ben adet 26 sında olum 29 unda bitti 3 gün sürdü ve sonra bittikten sonra mide bulantısı ve sağ kasıkta ağrı bacağa doğru sebebi nedir hamilemiyim acaba ve eşime bende mide bulantısı oluyor ondada oluyor normalmi

canım normalde gecikmen yada kısa sürmesi gibi bi durumla karşılaşırmıydın hayırsa bence test yap cünkü böyle kısa sürdüğünde üstüne görmüş olabilirsin diyorlar.

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5senağlamakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…