Hamilelik Belirtileri Yardım

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Kızlar merhaba, aklıma takılan büyük bir soru işareti var :44: bu ayın yani (temmuz) 9 u ile 14 ü arası yumurtlama günümdü ayın 9 unda ve 14 ünde birlikte olduk eşim ile korunmadan bir kez sadece şiddetli bir kasık ağrım oldu dayanamadım ve ağrı kesici içtim. Kasık ağrımdan 3 gün sonra sabahları uyandığımda idrarımı yapar iken çok hafif yanma oluyor aynı zamanda keskin bir koku ve koyu renkli idrarım olduğunu gördüm :44: internetten biraz araştırdım hamileliğin başlarında idrar yolu enfeksiyonu belirtileri olabilir diyorlar (keskin koku,yanma,idrarda koyu renk) regl günüme 9-10 gün var sormak istediğim aranızda bu tip belirtiler yaşayan var mı ? :44: test alıp bakmak istemiyorum çünkü adetime dediğim gibi 9-10 gün var.

Son düzenleme:
enfeksiyon da olabilir hamile de olabilirsin ikiside mümkün görünüyo

Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)

bu arada benim belirtilerim aynı adet öncesi gibiydi bebek istediğim için korktum hatta eyvah adet olucam diye

bu arada benim belirtilerim aynı adet öncesi gibiydi bebek istediğim için korktum hatta eyvah adet olucam diye

Kafam çok karışık bende çok istiyorum bir bebek Allah ne zaman nasip ederse o zaman ama bir kez kasık ağrım oldu ve ağrı kesici içtim dayanamadım ilk defa başıma geliyor idrarımı öyle görünce 1 kaç gündür :44: kafayada takmak istemiyorum ama elimde değil bilemedim kan testi yaptırsam önümüzdeki hafta sonu adetimin günü gelmeden, sonuç alabilr miyim sence :26: :44:

Son düzenleme:
daha cok erken degil mi belirti icin???

Erken olabilir bilemiyorum ki :44: 3 gün neredeyse sabahları idrarımı yaparken farkettim dikkate almadım bugün sabah yine olunca aklıma geldi işe geldim direk googla yazdım bu idrar mevzusunu gebelik ihtimali olabilir diye yazılar gördüm :44: ondan acaba hamile olan arkadaşlarımda bunun gibi belirtiler oldu mu diye sordum :44:gün içerisinde masamda bir pet şişe su bulunur onu içerim su içmeme gibi durumumda yok sıvısız kaldım desem çok kafama takıldı gerçekten :26:

dogru ama en guzeli beklemek ya da doktora gidip idrar testi yaptirmak, iltihap var mi diye...eger 10 gun varsa adetine o zaman 4-6 gun oncesinde hamile kalmis olman lazim..cunku her kadin yumurtlamadan sonra 14-16 gun arasi adet olurmus.

Son düzenleme:
Bnm hicbir belirtim olmadi yeni aldigim testi meraktan denerken ogrendim bence seninki enfeksiyon

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle belirti aramak için çok çok erken ilişkiye gireli 4 gün olmuş tüm belirtiler bariz şekilde ancak regl gecikince ortaya çıkabilir hatta o zaman bile çıkmayabilir bunlar tamamen psikolojik. Ayrıca konunun yeri burası değil gebelik bölümü lüften konularınızı doğru yere açın!..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…