Hamilelik belirtileri

Yaseminnce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
34
12
3
30
Arkadaşlar merhaba,bişey sormak istiyorum. Her zaman düzenli bir şekilde hasta olurum bu ay 4 gün önce oldum bugün 5. Gün sadece lekelenme var. Bir kere test yaptım negatif.İlk gün açık pembe hafif sulu gibi geldi 2. Gün yoğun 3 daha az 4 ve 5 lekelenme şeklinde. Asıl soruya gelirsek 5. Gün kahverengi leke şeklinde hamilelik çok istiyorum belki de ondan tüm belirlertileri öyle düşünüyorumdur. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ?Sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.

Son düzenleme:
Canım yerleşme kanaması kiminde çok az kenetlenme şeklinde olur kimi normal adet görür gibi olur bu herkesin bünyesine göre değişir bu yüzden sen bunu bu şekilde anlayamazsin zaten durum üstüne görme noktasına geldiyse testte suan çıkar bi test yap istersen

Teşekkür ederim inşAllah öyledir :)

Öncelikle merhaba herkese yardımınıza ihtiyacım var kafam cok karıştı 1 aylık evliyim ve evlenmeden bir hafta önce regl oldum normalde 5 gun önce regl olmam lazımdı ama olmadı ve bi sorun daha var ki polikistik over sorunum var çocuk istiyorum umutlanıp hayal kırıklığı yaşamaksa istemiyorm 2 haftadır şişlik göğüs ağrısı 1 hafta evvel ara ara ufak baş dönmeleri son bir hafta dr kötü renkde idrar uyku isteği yorgunluk ve hic geçmeyen bel sırt ağrısı son iki gündür kasıklarda hafif ağrı neler oluo bana yardım lutfennnn

Çok net çıkmış ben oğluma hamileliğini aderime 10 gün kala öğrenmiştim senin gibi gelişimi hep ileride bi çocuktu
Kan testimi idrar testiylemi öğrenmiştiniz benim adetime 8 gün var aöa 4 gündür acayip derecede kaşık ve bel ağrım var Rahime kramp giriyor göğüslerim şiş ve doymak bilmiyorım

Merhabalar öncelikle konu açmayı bilmediğim için burdan size sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirm.2 yıllık evliyim ve eşimle 2 aydır bebek düşünüyoruz.Korunmuyoruz bu durumda..yumurtlama günlerimi hesaplayarak ilişkide bulunduk.ancak dün gece çok tuhaf birşey oldu yattığım zaman değişik bir mide bulantısı gibi bişey geldi ve ağzımdan sürekli sıvı gelmeye başladı istifra edicekmiş gibi bi his lavaboya gidip bekledim ama sürekli bir sıvı geldi ve o beni uyutmadı.aranızda bunu yaşayan var mı bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.Reglimede daha 12 13 günüm var.

Merhabalar bel ve kasıklarımda ara ara batma ve agrılar var gecen ay 20 eylulde adet olmustum acaba hamılelık belırtısı olabılırmı test nezaman yapmalıyım 27 30 günde bır adet oluyorum

Kızlar birsey sormak istiyorum bugün adetimin gelmesi gerekti gelen giden yok sizce ne zaman test yapmalıyım hamile olabilir miyim

merhaba kızlar size bişi danışmak istiyorum bir bucuk yıllık evliyim hipotroit ve polikistik over var 5 aydır klomen tedavisi görüyorum 21ekim son adet günüm 8kasımda yumurtalık geliştimi diye doktora gittim köntrol ederken siyah bi nokta göründü bana bili vermedi ama hamilelikte bebeğim gelişimi için bi vitamin verdi sizce bu hamile olma ihtimai olabilirmi böyle olan varmı aranızda lütfen yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…