Hamilelik belirtileri

mezer9396

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2018
7
2
1
kızlar böyle bişey yaşayan cevap versin lütfen.
3 Nisan da adet oldum Mayıs’a kadar düzenli ilişki oldu eşimle. 2 mayısta tekrar adet olmam gerekiyordu olmadım. 4 mayısta tuvalete gittim peçeteye kan geldi az miktarda.Kesin adet oldum diyip ped taktım sonraki günlerde tek bir damla bile gelmedi. Sadece o gün peçeteye gelen bir kan o kadar. Ve şuanda 8 mayıs adetimin çoktan bitmiş olması gerekir ama hala adet olmadım. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Hamile olabilirmiyim sizce böyle bişey yaşayan varsa lütfen yazsın

Olma ihtimaliniz var gibi, böyle olan bir afkadaşım vardı. Ama en iyisi kan testi yaptırmanız. İçiniz rahat eder hem

Normalde adetim düzenlidir bu kadar gecikmez. Hele kan gelip durması mümkün değil. İdrar testi tek çizgiydi ama hala adet olmadım. Ve aşırı derecede bel ağrım var. 3 senedir deniyoruz inşallah olur bu sefer

Doktora gittiniz mi hiç bir sorun olup olmadığına dair tedavi görüyormuydunuz ?

Evet gittik 5 ay öncede rahim filmi çektirmiştim herşey gayet iyi. Eşimin sperm sonuçları da çok yüksek çıktı 2 kere yaptırdık 2sinde de güzel. Benimde aynı şekilde her test normal. Allah ol derse olucak inşallah. Problemimiz olmadığı için doktora gitmeyi bıraktım artık.

Horman testlerinizin sonucu nasıl peki ve düzenli adet görüyormusunuz

Bütün testlerin sonucu güzel çıktı. Adetimde çok düzenlidir. Bitek rahim filmi çektirdiğim ay gecikmişti ondada Rahime verilen sıvı yüzünden demişti doktor. Adet programım var telefonumda ordan kontrol ediyorum gününde olurum hep en fazla 2 gün gecikir

Herşey yolundaysa şayet birazda nasip ve kısmet işi, inşallah hamilesinzdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…