Hamilelik belirtileri

yok kuzum degilim hayirlisi alistik artik
Benimde böyle çıkıyor bembeyaz ve hamile kalamiyorum bildiğim bütün belirtileri yaşıyorum ay başı ayni hüsran bence kendiniz üzmeyin Allah daha kısmet etmemişse vardır bir sebebi İnsallah Allah’ isteyen herkese nasip eder bana da rabbim büyük ondan istiyorum

Benimde böyle çıkıyor bembeyaz ve hamile kalamiyorum bildiğim bütün belirtileri yaşıyorum ay başı ayni hüsran bence kendiniz üzmeyin Allah daha kısmet etmemişse vardır bir sebebi İnsallah Allah’ isteyen herkese nasip eder bana da rabbim büyük ondan istiyorum
Öylee valla rabbim herseyin hayirlisini versin amin isteyen herkeze versin

Canım günlerdir aynı şeyi yaşıyorum yazdıkların birebir aynı . Bende yazmadigim topik kalmadı. Şu an bel ve hem sol hem sağ kasık ağrısı dün gece düz bile yatamadım sabaha kadar uyutmadi beni bu ağrı. Bakalım psikolojikmi deilmi benim az kaldi
Cnm ben meraktan kendimi yicem hala benim ağrım var senin varmı

Cnm ben meraktan kendimi yicem hala benim ağrım var senin varmı
Canım inan 15gundur sen gibiyim yazdığın herşey aynı. Çok yazma buraya ben heyecanima yenik düşüp herşeyi yazdım heyecanını paylaşan kadar hevesini kıranda karşına cıkacak. Sabırla adet gününü bekle. Benim 5gun var ama bugün peceteye pembemsi kan sürüldü. Bida birşey yok. Ben vücudumu tanıyorum daha önce hiç böyle olmadım okadar çok emindimki hamileyim diye. Tüm bu belirtilerin hepsimi psikolojik yani bilmiyorum valla. Erken gebelik testi bnde yaptım negatif çıktı. İlişkiden 10gun sonra yapmıştım sanırım . Çok acele etme ben gibi. hayırlısıyla adet gününü bekle birseylerle kafanı dağıt vücudunu dinlememeye calis. İnan şuan seni en iyi ben anlarım. Bu 15gun boyunca yaşadığım heyecan merak tüm sayfalara girip tek tek okudum nerdeyse. Bu sitede herşeyi de okumamaya bak. Herkesin vücudu farklı tepki verebiliyo. Hayırlısıyla hamilelik haberini al ve biZlerle paylaş insaAllah🤲🤲

Benim bugün peceteye çok az pembemsi kan sürüldü. Çok üzüldüm. Sonrasında bi kaç gündür kabızım arkamda yara oldugunu farkettim oramdan geldiğini ve sevindim. Tekrar tuvalete girdigimde idrarimdan sonra sulu pembe akıntım gördüm ama dahası olmadı önceden böyle birsey olmadığı için merak ediyorum batımada 5gun vardı anlamadım gitti😔

Cnm ben şimdi kan testi yaptırdım adetime 10 gün var daha 0.15 çıktı durumada kritik yazıyodu öncesinde düşük yazıyordu kadın doğuma gitmemi söyledi doktor hamilemiyim bilmiyorum

Canım inan 15gundur sen gibiyim yazdığın herşey aynı. Çok yazma buraya ben heyecanima yenik düşüp herşeyi yazdım heyecanını paylaşan kadar hevesini kıranda karşına cıkacak. Sabırla adet gününü bekle. Benim 5gun var ama bugün peceteye pembemsi kan sürüldü. Bida birşey yok. Ben vücudumu tanıyorum daha önce hiç böyle olmadım okadar çok emindimki hamileyim diye. Tüm bu belirtilerin hepsimi psikolojik yani bilmiyorum valla. Erken gebelik testi bnde yaptım negatif çıktı. İlişkiden 10gun sonra yapmıştım sanırım . Çok acele etme ben gibi. hayırlısıyla adet gününü bekle birseylerle kafanı dağıt vücudunu dinlememeye calis. İnan şuan seni en iyi ben anlarım. Bu 15gun boyunca yaşadığım heyecan merak tüm sayfalara girip tek tek okudum nerdeyse. Bu sitede herşeyi de okumamaya bak. Herkesin vücudu farklı tepki verebiliyo. Hayırlısıyla hamilelik haberini al ve biZlerle paylaş insaAllah🤲🤲

Cnm meraktan patlıyorum adet oldunmu benim 8 gün var hala ağrılarım var ve sabahları ve arada midem karışıyo kanda 0.15 yazıyodu ama duruma kritik yazıyodu önceki testlerimde duruma düşük yazıyodu :(

Canım etiket yapiyorum seni oku

hayırlı olsun Sariseker8787 Sariseker8787 , Rabbim sağlıkla geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve sana bütün acılarını unuttursun inşallah..🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤️❤️❤️
Bir dua istesem senden? Bir kaybım var 13 gün oldu içimden alınalı.. rabbim banada nasip etsin inşallah,sağlıkla ve sıhhatle.. ve dua eden , isteyen herkese, rabbim evlat aşkıyla sınamasın hiç birimizi..

hayırlı olsun Sariseker8787 Sariseker8787 , Rabbim sağlıkla geçirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve sana bütün acılarını unuttursun inşallah..🙏🏼🙏🏼🙏🏼❤❤❤
Bir dua istesem senden? Bir kaybım var 13 gün oldu içimden alınalı.. rabbim banada nasip etsin inşallah,sağlıkla ve sıhhatle.. ve dua eden , isteyen herkese, rabbim evlat aşkıyla sınamasın hiç birimizi..
Canımmmm Rabbim sana sabrını versin bundada vardır bir hayır. Bana doktorum saglikli olsaydı bu şekilde olmazdı zaten demişti 😔 seni cokkk iyi anlıyorum. Ben hala her Kuran okudugumda kaybettigim bebeğimin ruhuna gönderirim bu beni rahatlatır sende öyle yap canım. Biraz zaman geçsin doktorun soylemistir zaten. Sonrasında saglikli sıhhatli evlatlarını kucağına al insaAllah . Cennet kokusunu içine çektiğinde tüm acılarını unut 🤲🤲🤲

Back
X