Hamilelik belirtileri?

Meryem Aslan

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
19
10
8
29
Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim ilk gebelik bu hiç bir belirtim yok arada kasık ağrısı dışında başka hiç birşey yok. Hastahaneye gittim herşey normal. Şuan böyle isem bütün hamileliğim de böyle güzel mi geçer acaba yoksa sonra belirtiler başlar mı?

Merhaba arkadaşlar ben 5 haftalık gebeyim ilk gebelik bu hiç bir belirtim yok arada kasık ağrısı dışında başka hiç birşey yok. Hastahaneye gittim herşey normal. Şuan böyle isem bütün hamileliğim de böyle güzel mi geçer acaba yoksa sonra belirtiler başlar mı?
Valla canım mıde bulantısı ıcın 6-7. Haftalarda başlayan varmış inşallah sorunsuz kolay atlatırsın 🤗 beni arada yokluyor mide bulantısı çok şükür ama sürekli bı bulantı yok

Mide bulantısı ile 9. haftada tanıştım. Hafifti ve kısa sürdü. 4. ayda baş ağrısından çok çektim esas. Onun dışında çok rahat bir gebelik geçiriyorum. Yani her an her şey olabilir, sıkıntısız geçen her gün kar.

Benim bulantım 7 haftada net bişekilde safaya çıkmıştı. 14 hafta da anca geçebilmişti. Umarım olmaz o bulantılar çok kötü

Kızlar merhaba eylülün 7 sinde hsg çekildim 😪 adetim 6 gün gecikti kendimi çok yorgun hissediyorum bacaklarım kollarım her yerim ağrıyor uyuyorum sürekli arada sarı akıntı var sanki kaşık ve bel ağrısı da var eczaneden test aldık sizce biraz daha beklemeli miyim? Sürekli heyecanlanıp sonra üzüldük korkuyoruz 😪😪

Bende de yoktu bu ara yokluyordu herhalde gelmeyecek bulantı dedim oh dedim ama 7. Hafta bulantı iyice abarttı kusma yok ama acaıp bulantı var değerini bil 😅

Bende de yoktu bu ara yokluyordu herhalde gelmeyecek bulantı dedim oh dedim ama 7. Hafta bulantı iyice abarttı kusma yok ama acaıp bulantı var değerini bil 😅
Bende şuan 7 hafta oldum benimde aynı kusma yok ama bulantı bu günlerde çok olmaya başladı kendi kendime nazar ettim heralde 😂

Benimde yoktu o sıralarda daha sonra koku duyum başladı buzdolabinı evin pencerelerini açamıodum kokudan midem bulanmaya başladı Allah dan 1 hafta 10 gün sürdü sonra geçti sende 9 haftayık gebeyim şuan eşime hiç hamile gibi değilim ağrım sancım yok hiç diyorum kendi kendime acaba iyi mi nasıl napıyo bi sıkıntı varda ondan mi belirti yok diye düşünmeye başladım doktor da 1 ay sonra gel dedi 1 ay 1 sene gibi resmen günler geçmiyo

Back
X