hamilelik belirtileri

Nagis00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
15
7
1
36
Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. 30 yaşındayım, jinekologum hamilelik için hiçbir engelim olmadığını söyledi. Her ay test yapıp negatif görmekten çok sıkıldım. Bu ay ki durumu size anlatayım dedim, inşallah hamileyimdir,
Bat tarihim 29-30.11 olmalıydı, bugün 02.11 3 günlük gecikme var. 09.kasımda adet olmuştum en son ve 20-21 günde oluyorum son 3 aydır, mevsim değişikliğinde hep böyle olur. Adet olacakmışım gibi ağrım var ama belimde de ağrı var. Her adetten önce göğüslerim çok acır ama şuan hiç acı yok, sadece bel ağrısı var. Şişkinlik, kasık ağrısı gibi klasik şeyler var. Ve sabahları çok mide ekşimem var, bunlar dışında bir değişiklik yok. Test yapmak istiyorum ama hüsran olacak diye korkuyorum. İçimde az da olsa umut kalsın istiyorum. Sizler hamilelik belirtisi olarak neler yaşadınız? Bu tür belirtiler var mıydı ? Sonucu da yazacağım test yaparsam.

Merhaba arkadaşlar, yeni katıldım aranıza. 30 yaşındayım, jinekologum hamilelik için hiçbir engelim olmadığını söyledi. Her ay test yapıp negatif görmekten çok sıkıldım. Bu ay ki durumu size anlatayım dedim, inşallah hamileyimdir,
Bat tarihim 29-30.11 olmalıydı, bugün 02.11 3 günlük gecikme var. 09.kasımda adet olmuştum en son ve 20-21 günde oluyorum son 3 aydır, mevsim değişikliğinde hep böyle olur. Adet olacakmışım gibi ağrım var ama belimde de ağrı var. Her adetten önce göğüslerim çok acır ama şuan hiç acı yok, sadece bel ağrısı var. Şişkinlik, kasık ağrısı gibi klasik şeyler var. Ve sabahları çok mide ekşimem var, bunlar dışında bir değişiklik yok. Test yapmak istiyorum ama hüsran olacak diye korkuyorum. İçimde az da olsa umut kalsın istiyorum. Sizler hamilelik belirtisi olarak neler yaşadınız? Bu tür belirtiler var mıydı ? Sonucu da yazacağım test yaparsam.
Benim çok bel ağrım olmuştu. Her sabah adet olacakmışım gibi ağrım olurdu. Bide grip olacakmışım gibi arada üşüme falan gelirdi hatırladıklarım bunlar. Ha bide çok turşu yemiştim🤭

Anladım bende klasik adet olacakmışım gibi his ve ağrı dışında birşey yok şuan. Sadece farklı olarak mide ekşimesi ve sürekli tuvalete çıkma ve sıkışma hissi
Bende onlar ilerleyen zamanlar başlamıştı. Gecikmenizde olmuş bence bi test yapın inşallah vardır🌸

İnşallah canım, biraz daha gecikince yapacağım, üzülmekten sıkıldım :)
Çok iyi anlıyorum :) Bende negatif görmekten o kadar bıkmıştım ki. Nasıl olsa yok diye test yapmadım adetim 1 hafta geçtikten sonra öğrendim hamile olduğumu😄 Rabbim size de nasip etsin inşallah💕

Çok iyi anlıyorum :) Bende negatif görmekten o kadar bıkmıştım ki. Nasıl olsa yok diye test yapmadım adetim 1 hafta geçtikten sonra öğrendim hamile olduğumu😄 Rabbim size de nasip etsin inşallah💕
Aa ne güzel inşallah bende bu hissi yaşarım:) en geç 01 kasımda olmam gerekti ama hep olacakmışım hissi olduğundan bekleyeceğim:) haber veririm

Öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin,bende sizin gibiyim aşırı şekilde bel ağrısı çekiyorum ve beyaz akintim oluyor normalde üç dört gün onceden sancim olurdu ama şuan adetim 1 gün gecikmesine ragmen sancim yok ama bel agrim var. Normalde hiç gecikme olmazdı 26. Gün olurdum ama bu ay gecikti bende sizin gibi tek çizgi görmekten korktuğum için test yapamıyorum ama yapinca buraya yazar mısınız siz merak ediyorum

Öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin,bende sizin gibiyim aşırı şekilde bel ağrısı çekiyorum ve beyaz akintim oluyor normalde üç dört gün onceden sancim olurdu ama şuan adetim 1 gün gecikmesine ragmen sancim yok ama bel agrim var. Normalde hiç gecikme olmazdı 26. Gün olurdum ama bu ay gecikti bende sizin gibi tek çizgi görmekten korktuğum için test yapamıyorum ama yapinca buraya yazar mısınız siz merak ediyorum
Canım var mı bi gelişme

Kızlar merhaba. Bugün itibariyle 4 hafta 6 günlük gebeyim. İki gün önce vajinal ultrasonla gebelik kesesi saptandı şükür ama benim bütün belirtilerim sönüyor ( memelerde gerginlik ve ağrı, uyku hali vb.) sadece arada sırada adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor. Bir sorun mu var diye çok endişeliyim çünkü ilk gebeliğimde de belirtilerim söndü ve doktora gittiğimde bebeğin gelişmediğini öğrenip kürtaj olmak durumunda kalmıştım. Bu sefer progestan ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ama kalp atışını duymak için doktor iki hafta sonraya çağırdı ama ben o zamana kadar stresten öleceğim. Sizin de belirtilerinizin söndüğü ama bebeğinizin iyi olduğu durumlar yaşandı mı? Lütfen bilgisi tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi çok üzgünüm çok endişeliyim ☹

Back
X