Hamilelik belirtileri

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Kizlar merhaba 6 haftalik hamileyim kontrolum haftaya ilk Zaman lar goguslerde hassasiyet aci vardi simdi oda Yok ne mide bulantisi ne baska bisey hiçbir belirti Yok sık idrara cikma test yapmadan oncede vardi hala var bir tek o var oda pskolojik mi gercek mi bilmiyorum hic belirtisi olmayan varmi acaba diyorum bebegime bisey mi oldu gogus hassasiyet te bitti mesala dusmus olsa hissedilir dimi agri kanama falan olur

Kizlar merhaba 6 haftalik hamileyim kontrolum haftaya ilk Zaman lar goguslerde hassasiyet aci vardi simdi oda Yok ne mide bulantisi ne baska bisey hiçbir belirti Yok sık idrara cikma test yapmadan oncede vardi hala var bir tek o var oda pskolojik mi gercek mi bilmiyorum hic belirtisi olmayan varmi acaba diyorum bebegime bisey mi oldu gogus hassasiyet te bitti mesala dusmus olsa hissedilir dimi agri kanama falan olur
Düşük olsa kanaman olur. Ayrıca belirtiler 10 haftada başlıyor benim de senle aynı haftalarda mis gibi geçiyordu. Ne bulantı ne agrı Dedim böyle gidicekse mis demeye kalmadı 10 hafta oldum bulantı halsizlik 13 haftaya kadar sürdü sonda kesildi endişe etme. Sanki hiç gebe değilmişsin gibi olur o haftalarda benim öyleydi yani diğerlerini bilmem

Herkeste belirti olacak diye bir şey yok bunları hiçbirini yaşamadan doğuma da gidebilirsiniz

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim Boyle seyler duydukca sakinlesiyorum

Back
X