Hamilelik belirtileri

karakizizmir

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2020
27
15
8
28
Selam herkese
Benim bu ay çok umudum var nolur yardım edin adetim 9 gün var ve göğüs uçlarım resmen zonkluyir hafif mide bulantısı ve alt karında hafif hafif sancılarım oluyor böyle hisseden var mı?

Selam herkese
Benim bu ay çok umudum var nolur yardım edin adetim 9 gün var ve göğüs uçlarım resmen zonkluyir hafif mide bulantısı ve alt karında hafif hafif sancılarım oluyor böyle hisseden var mı?
Göğüs ağrısı bir belirti ama adetinize 9 gün varmış olsa bile şuan anca dölleniyodur pek sanmıyorum bu kadar tepki vereceğini psikolojik de olabilir en iyisi adetiniz geçtikten sonra test yapmak

Göğüs ağrısı bir belirti ama adetinize 9 gün varmış olsa bile şuan anca dölleniyodur pek sanmıyorum bu kadar tepki vereceğini psikolojik de olabilir en iyisi adetiniz geçtikten sonra test yapmak
Ah ah 2 yıldır deniyoruz o kadar çok kendimi kaptırdım ki bazen kızıyorum kendime ama ilk kez göğüs uçlarım bu şekilde sızlıyor ilk kez adet öncesi böyle şeyler yaşıyorum Allahım umarım gönlümdekini nasip etmis olsun

Amin canım inşallah rabbim hayırlısını versin 2 senedir olmuyorsa doktora gidip tedavi olmanı öneririm bekleyip zaman kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…