Hamilelik belirtileri

papatya9034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2021
10
2
36
30
Herkese merhaba arkadaşlar. 11 aydın evliyim ama çocuğum olmuyor. Bu ay adetime 3 gün kala test yaptım tek çizgi çıktı. Adetim olmadı ama 7 gün geçikti. Genelde zaten düzensizdi dr felan gittim ama 2 aydır düzene girmişti. Sadece kasıkların karnım ağrıyo adetim olacak gibi ama olmuyor gögsümde hiç bir ağrı yok hassaslaşma vs. Böyle bi durum yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı. Normalde adetim yaklaşınca göğsüm çok ağrılı olurdu. Test yapmaya cesaretim yok hep tek çizgi gördüğüm için :(

Nerdeyse 1 sene oluyormus. Gereken muayenelero olun esinizde spermiyogram yaptirsin. Varsa sorun çözülsün zaman kaybi yasamayin bosuna.

• Beğen
Reactions: The
Nerdeyse 1 sene oluyormus. Gereken muayenelero olun esinizde spermiyogram yaptirsin. Varsa sorun çözülsün zaman kaybi yasamayin bosuna.
Dr gittim ben muane oldum yaklaşık 35 test yapıldı . Rahim yumurtalıklarıma baktı herşey iyi dedi . Sadeçe az biraz prolaktin yüksek dedi 24 oda. 6 al sonra felan gel dedi olmazsa . Stres yapma olur dedi ama işte. Üzülüyo insan bi umut diyorum ama bu seferde hiç belirti yok hamilelik adına

Dr gittim ben muane oldum yaklaşık 35 test yapıldı . Rahim yumurtalıklarıma baktı herşey iyi dedi . Sadeçe az biraz prolaktin yüksek dedi 24 oda. 6 al sonra felan gel dedi olmazsa . Stres yapma olur dedi ama işte. Üzülüyo insan bi umut diyorum ama bu seferde hiç belirti yok hamilelik adına
Hsg yada histeroskopi cektiniz mi ? Belki de sorun esinizde sadece siz mi muayene oldunuz

Eşiniz de görünsün doktora. Stres çok etkiliyor bu arada, söylemesi kolay ama bu süreci yaşayan biri olarak söylüyorum ki takmamaniz lazim

Eşiniz de görünsün doktora. Stres çok etkiliyor bu arada, söylemesi kolay ama bu süreci yaşayan biri olarak söylüyorum ki takmamaniz lazim
Aynen dr bena zaten stres olmamasını engeliyor kendine bir uğraş bul takmamaya çalış dedi. İnsan ister istemez üzülüyor işte. Tekrar test yapmaya bile artık cesaretim yok .

Rahimden dr bi aletli bektı bana yumurtalık ve rahmime . En son olarak olmazsa işte genel tarama testleri yaparız dedi. İnşallah hamileyimdirde hiç birine gerek kalmaz :KK43:
O dediğiniz şey ultrason.
Herseyi kendinizinde arayacaginiza esinizde bi adim atsin spermiyogram yaptirsin sorun onda da olabilir.
Hsg yada histeroskopi olmadan rahimdeki durum öğreniliemez. Hakkinizda hayirlisi olsun

• Beğen
Reactions: The
O dediğiniz şey ultrason.
Herseyi kendinizinde arayacaginiza esinizde bi adim atsin spermiyogram yaptirsin sorun onda da olabilir.
Hsg yada histeroskopi olmadan rahimdeki durum öğreniliemez. Hakkinizda hayirlisi olsun
Olmazla eşimle bana ikimize yapılacak gene tarama testi. Ben adet düzensizliğinden gittim genel test yaptılar. Çocuk da olmadığını için panik olmuştum. Rahmime bi alet soktu dr öyle bakmıştı rahmime ve yumurtalıklarıma. Amin inşallah

Herkese merhaba arkadaşlar. 11 aydın evliyim ama çocuğum olmuyor. Bu ay adetime 3 gün kala test yaptım tek çizgi çıktı. Adetim olmadı ama 7 gün geçikti. Genelde zaten düzensizdi dr felan gittim ama 2 aydır düzene girmişti. Sadece kasıkların karnım ağrıyo adetim olacak gibi ama olmuyor gögsümde hiç bir ağrı yok hassaslaşma vs. Böyle bi durum yaşayıpta hamile olduğunu öğrenen var mı. Normalde adetim yaklaşınca göğsüm çok ağrılı olurdu. Test yapmaya cesaretim yok hep tek çizgi gördüğüm için :KK43:
Ah canım eşin sperm testi yaptırsin.bir de tiroid ine baktır. Ben tiroid yüzünden adetlerim düzensizdi. Adet gecikmesinden sonra bir kanama yada lekelenme yaşadın mı .

Back
X