Hamilelik Belirtileri

psikolojimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2021
28
2
36
31
2 aylık evliyim ve kondom kullanarak korunuyoruz. Regl tarihime az kaldı. Ancak 2 gündür kahverengi tonlarinda akıntım var.
Kahverengi akıntıya genellikle gebelik belirtisi gözüyle mi bakılıyor? Henüz çocuk istemiyoruz. Endişeliyim biraz :(

2 aylık evliyim ve kondom kullanarak korunuyoruz. Regl tarihime az kaldı. Ancak 2 gündür kahverengi tonlarinda akıntım var.
Kahverengi akıntıya genellikle gebelik belirtisi gözüyle mi bakılıyor? Henüz çocuk istemiyoruz. Endişeliyim biraz :KK43:
Adet belirtiside olabilir canım o. Adetin söküleceği anlamına da geliyor. Adetinde gecikme olursa o zaman gebelik testiyle belli olur hamile olup olmadığın

Kızlar merhaba 16-21-26 tarihlerinde eşimle ilişki yaşadık bugün sabah kalktığımda 2 saat süren bi ağızdw metal tat hissettim ve 4 gündür uykumu alamıyorum bugün çalışırken test yapmak geldi aklıma ilk idrar değildi bu şekilde çıktı sizce bebek varmıdır bakarmısınız

Eklentiler

• 158627A9-F790-4C0C-9086-4359866C78AC.webp
    158627A9-F790-4C0C-9086-4359866C78AC.webp
    15 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar merhaba 16-21-26 tarihlerinde eşimle ilişki yaşadık bugün sabah kalktığımda 2 saat süren bi ağızdw metal tat hissettim ve 4 gündür uykumu alamıyorum bugün çalışırken test yapmak geldi aklıma ilk idrar değildi bu şekilde çıktı sizce bebek varmıdır bakarmısınız
Canım renkli halini atabilir misin lütfen

Sıkma canını iki gün sonra tekrar yap. Ben birgun önce yapıp negatif görüp sonraki sabah pozitif görmüştüm
Zannetmiyorum canım olsa erken gebelikte çıkardı yada benim gördüğüm hayalet çizgiler bana özel heralde aklımı oynatacağım 1 yılı geçti olmuyor bi sorunda çıkmıyor 😞

Back
X