Hamilelik belirtileri

Emine 3645

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
181
51
18
23
Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum .
Benim adetim 12gün falan gecikti daha sonra geldi 4gün sürdü normalde 15gunumde gelirdi ve 10surerdi ve ben test yaptım erken gebelik testi çıkmadı dün yaptım normal test teste ilk önce bir tek çizgi çıktı sonrasında bı kan damalatirsin ya ölü bir çıktı sonrada çıktı çizgisi gebelik varmıdır acaba 4senedir bekliyoruz birde ağınıza sığınıyoruz eşim ilişki sırasında hiç böyle kendiliginden çıkıp içine girmemişti dedi yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• 16614976762019136528843168880337.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu teste göre gebelik gözükmüyor. Yinede kan testi yaptırın derim hayırlısı olsun

İnşallah hayırlısıyla olur. Dediğim gibi yine kandan baktırın siz testlere güven olmuyor madem belirtilerinizde var garanti olur
Allah'ım inşallah dizinde kucaginiza almayı nasip eder bir sorum daha olacak sagaon kuru oluyormu ise yariyormu birde mor olmasını gerekiyor

Allah'ım inşallah dizinde kucaginiza almayı nasip eder bir sorum daha olacak sagaon kuru oluyormu ise yariyormu birde mor olmasını gerekiyor
Amin inşallah bilemiyorum ki hiç denemedim. Bence siz yumurta takibi yaptırın doktorda bu yöntemi denemediyseniz eğer.

O nasıl oluyorki
Doktor ovülasyon döneminizi yumurta gelişiminizi takip ediyor duruma göre çatlatma iğnesi yapıp size uygun günleri söylüyor. Birde eşinizde doktora gitmediyse gitsin bence eş kaynaklı problemlerden de olmayabilir.

Malesef onu gonderemiyorum gitmiyor 80,ben 80 kiloyum kilodan olmuyor benlikbirsey yok diyor ama onu şeyleri içine tamamen girmiyor

Malesef onu gonderemiyorum gitmiyor 80,ben 80 kiloyum kilodan olmuyor benlikbirsey yok diyor ama onu şeyleri içine tamamen girmiyor
Bu kafayla zor canım allah kolaylık versin sana. Nereden biliyor doktora gitmeden bir şeyi var mı yok mu ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…