hamilelik belirtileri

mutluprnses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
21
4
1
25
Merhaba kızlar öncelikle yaşım 20 daha yaşımı küçük buluyorum bundan 15 kasım gibi sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma gerçekleşmedi hamile olmak istemiyorum..reglime 5 gün geciktikten sonra regl oldum sanırım ama bilmiyorum 4 -5gün sürdü şimdi de reglime 10 gün falan var umarım olurum..bu süreçte ağır hasta oldum şiddetli öksürük oldu sırtım ağrıyor ve yatarken karnım kasılıyor gibi hissediyorum test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim (lütfen linçlemeyin böyle olsun istemezdim sadece cevap verin )

Merhaba kızlar öncelikle yaşım 20 daha yaşımı küçük buluyorum bundan 15 kasım gibi sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma gerçekleşmedi hamile olmak istemiyorum..reglime 5 gün geciktikten sonra regl oldum sanırım ama bilmiyorum 4 -5gün sürdü şimdi de reglime 10 gün falan var umarım olurum..bu süreçte ağır hasta oldum şiddetli öksürük oldu sırtım ağrıyor ve yatarken karnım kasılıyor gibi hissediyorum test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim (lütfen linçlemeyin böyle olsun istemezdim sadece cevap verin )
Sen hamile fakan değilsin için rahat olsun dediğin kadar kolay ve imkan dahilinde bir durum değil canım hamilelik. Keyfine bak.

Sadece sürtünmüşsünüz, ilişkiye girmemişsiniz.
Evet içine boşalma olmadı ama karnımın şiştiğini ve kasıldığını hissediyorum test verdim negatif çıktı ondan 2 gün sonrada adet oldum yinede cevapladığınız için teşekkür ederim beni mutlu ettiniz

Evet içine boşalma olmadı ama karnımın şiştiğini ve kasıldığını hissediyorum test verdim negatif çıktı ondan 2 gün sonrada adet oldum yinede cevapladığınız için teşekkür ederim beni mutlu ettiniz
Karnın büyümesi ve ilk hareketler 5. ayda falan hissediliyor. 🥹 Gazdır o, salıverin gitsin.

Merhaba 6 gibi sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik daha sonra 20 Aralık'ta adet oldum ama adet günüm 5 gün gecikti regl kanamam 4-5 gün sürdü reglden önce test yaptırdım negatif çıktı bir sürü yorum okudum hamileyken regl olanlar var vs çok korkuyorum karnımda kasılmalar oluyor mide bulantısı göğüs ağrısı vs yok lütfen yardım edin ve linçlemeyin

Adet olmussunuz hamile degilsinizdir. Surtunme bile olsa korunun bundan sonra.

Çünkü bazı sitelerde hamileyken de adet olabiliyor çok endişeleniyorum zevk suyundan korkuyorum o yüzde 1 ihtimal beni bulursa Dünya'da bir ilk yaşanır valla

Tam adet diyemiyorum aşırı psikolojik ve sinir bozucu olmaya başladı çok endişeleniyorum

Çünkü bazı sitelerde hamileyken de adet olabiliyor çok endişeleniyorum zevk suyundan korkuyorum o yüzde 1 ihtimal beni bulursa Dünya'da bir ilk yaşanır valla
Zaten testte yaptirmissiniz. Cok endise ediyorsaniz tekrar test yapin. Ama hamile degilsiniz.

Yorumunuz için teşekkür ederim sizi sıkmak istemem ama karnım şiş gibi hissediyorum kasılıyor gibi sanki reglime 9 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle oluyor emin olamadım

Önceki regl günümden 3-4 gün önce idrar testi yaptırdım negatif çıktı ama emin olamıyorum:((

Bunu okuyan anne olmak isteyen varsa yorumuma sinirlenmişlerdir ama lütfen cevap verin 3 haftadır böyleyim çok üzülüyorum bir bilseniz yaşım büyük olmasıns rağmen korkuyorum..

Yorumunuz için teşekkür ederim sizi sıkmak istemem ama karnım şiş gibi hissediyorum kasılıyor gibi sanki reglime 9 gün kaldı acaba bu yüzden mi böyle oluyor emin olamadım
Canim bu kadar korkuyorsan neden korunmadan yasiyorsun iliski? Psikolojik tamamen seninki. Stres yapma bir dahada bu topa girme.

merhaba hanımlar hamile olduğunuz da adet gördünüz mü ve belirtileri nelerdi 4-5 günlük kanama adet midir cevaplarsanız sevinirim

Back
X