hamilelik belirtileri

sevgilimle 6 aralıkta sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma olmadı ama zevk sıvından korkuyorum reglim 5 gün geciktikten sonra 20 aralıkta kanamam oldu 4-5 gün sürdü kanamadan 3 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı ama yinede korkuyorum karnımın kasıldığını hissediyorum . kusma baş ağrısı göğüs ağrısı yok. stresten olduğunu düşünmüyorum gerçekten hamile kalmış olabilir miyim lütfen yorum yapın
Oyyyy teyze oluyoruzzzz tebrikler🥰🥰🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼♥️♥️♥️

Merhaba kızlar öncelikle yaşım 20 daha yaşımı küçük buluyorum bundan 15 kasım gibi sevgilimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik boşalma gerçekleşmedi hamile olmak istemiyorum..reglime 5 gün geciktikten sonra regl oldum sanırım ama bilmiyorum 4 -5gün sürdü şimdi de reglime 10 gün falan var umarım olurum..bu süreçte ağır hasta oldum şiddetli öksürük oldu sırtım ağrıyor ve yatarken karnım kasılıyor gibi hissediyorum test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim (lütfen linçlemeyin böyle olsun istemezdim sadece cevap verin )
canım ben de aynısını yaşıyorum şu an kaç tane test yaptım hepsi negatif çıktı ama yine de emin olamıyorum ben de çok korkuyorum

Back