Hamilelik belirtileri

Gzm-26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2022
2.073
3.257
53
27
Kızlar, yumurtlama döneminden 6cı günüm. Aşırı bir yorgunluk var üzerimde, sabahları idrara sıkışıp patlayacakmış gibi uyanıyorum. Vajina da böyle ateşim varmış gibi hafif hafif adet ağrısı gibi bir his var

Bu belirtiler bende de var, beklenen reglim en geç 1 Şubat'ta ve iki göğsüm de sızlıyor ağrıdan. Davul gibi de şiştim.

İdrar yolu enfeksiyonunda da böyle olur
Bu şekilde bilemeyiz

Bu belirtiler bende de var, beklenen reglim en geç 1 Şubat'ta ve iki göğsüm de sızlıyor ağrıdan. Davul gibi de şiştim.
Benimde 4 Şubat bakalım, inşallah hayırlısıyla! Göğüslerimde hiç bir his yok, ilk gebeliğimde de olmamıştı, 8ci gün tam olarak başlamıştı bütün belirtiler

Benimde 4 Şubat bakalım, inşallah hayırlısıyla! Göğüslerimde hiç bir his yok, ilk gebeliğimde de olmamıştı, 8ci gün tam olarak başlamıştı bütün belirtiler
Ay benımde 4 şubat aynı belırtıler var bende ek göğüs ağrısı, göğüslerımde beyaz kabarcıklar ve koltuk altı ağrısı var.. Kımyasal yaşadım bı kere ondan gogsum agrımıstı ama dıgerlerını yaşamamıştım cok ılgınc bılmıyorum. Bugun erken gebelık yaptım cıkmadı bısey erken mı yaptım acaba

Evet erken daha, ilk gebeliğimde 8ci gün çıkmıştı pozitif, yani adetten iki gün önce ama maalesef düşükle sonuçlandı. Güzel Allahım inşallah ikimize de nasip eder

Benim adetime 3 gün kala lekelenme oldu kahvrengi akıntı geldi sonra kanama oldu 1 gün kahvrengi ve koyu renk kan 1 pet hemen hemen sonra 4 gün lekelenme oldu kahvrengi adet sancısı çekiyorum ara sıra ama olmuyor test yaptım negatif çıktı pazartesi kan vermeyi düşünüyorum böyle olanlar varmi arkadaşlar adetmiyim sizce

Sen kan aldır en iyisi en azından belli olur baktın böyle tuhaf geliyor sürekli bir kadın doğuma görün. Yerleşme kanaması olabilir

Kadın doğuma ayın 3 gidecem ara sıra koku da rahatsız ediyor ama her zaman değil tabiku kasiklarimda ağrı var olacakmış gibide sancı çekiyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı inşallah hamiledirim

Canın benim yumurtlamadan on gün sonra bile kanda çıkmamıştı bu kadar erken belirti vermez iltihap olabilir hakkında en hayırlısı olsun canim

Kadın doğuma ayın 3 gidecem ara sıra koku da rahatsız ediyor ama her zaman değil tabiku kasiklarimda ağrı var olacakmış gibide sancı çekiyorum 2 kere test yaptım negatif çıktı inşallah hamiledirim
Bende şu an mide bulantısı var biraz inşallah ikimize de nasip olur inşallah, nöbetçiden test alırım birazdan yarın sabah ilk saatte yaparım

Canın benim yumurtlamadan on gün sonra bile kanda çıkmamıştı bu kadar erken belirti vermez iltihap olabilir hakkında en hayırlısı olsun canim
Bulantı başladı bir saat önce, hayırlısı adet olursam bi idrar yolu için gider bakınırım. İlk gebeliğim de idrar yolu enfeksiyonu da vardı yani ikisini bir öğrenmiştim. Her şeyin hayırlısı

Bende şu an mide bulantısı var biraz inşallah ikimize de nasip olur inşallah, nöbetçiden test alırım birazdan yarın sabah ilk saatte yaparım
Ben 2 kere yaptım negatif cikti bulanıyor ama bise yok adet sancısı vuruyor bilmiyorum hala olmadım ben lekelenme oldu 1 gün kanamam oldu çok değil ama normal sonra leke ve şuan hiç bise yok uyku çok bastiriyor inşallah olur sanada hayırlısı 4 gün sürdü

Yerleşme kanaması olabilir, bende de aşırı yorgunluk uyku modu var. Ama daha erken iki gün sonra erken gebelik testi yap tekrar için rahat edecekse adeti bekle baktın gelmedi öyle kan testi yaparsın. Dediğim gibi ben ilkini adetten iki gün önce öğrendim erken gebelik testiyle aynı gün doktora gittim

Benim 3 gün önce adetten oldu kahvrengi geldi yarını öğle saatlerinde kan akşamda kan gördüm ama kırmızı değil böyle borda kahvrengi daha da gelmedi sonra hep kahvrengi akıntı dün dusa girdim acilir diye kesildi

Duş bazı insanlarda kesiyor bazılarında çoğalıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…