Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün de böyle canımBugünkünü atmamışsın
Evet çok koyu 7 Ocak pikse hala böyle çıkması normal mi . Pik öncesi 2 günü ve 8 Ocak değerlendirdim. Sence gebelik testi ne zaman yapmalıyım. Çok cahilim bu konularda ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederseBence biraz silik bu pik günü değil gibi. Fotoğrafta mı öyle çıkmış bilmiyorum ama bana 7 Ocak pik gibi geldi koyu duruyor baya
Yumurtlamadan 2 hafta sonra idrar testi yapın diyorlar canım hatta adet gününü beklesen gecikirse yapsan daha sağlıklı olurEvet çok koyu 7 Ocak pikse hala böyle çıkması normal mi . Pik öncesi 2 günü ve 8 Ocak değerlendirdim. Sence gebelik testi ne zaman yapmalıyım. Çok cahilim bu konularda ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse
C çizgisinden silik olduğu için pik sayılmaz böyle çıkması normal yani. En erken 22 ocakta bakabilirsin pikten 2 hafta sonra diyorlar ama yine de adetin birkaç gün gecikmesini de bekleyebilirsin. Hayırlısı olsun inşallahEvet çok koyu 7 Ocak pikse hala böyle çıkması normal mi . Pik öncesi 2 günü ve 8 Ocak değerlendirdim. Sence gebelik testi ne zaman yapmalıyım. Çok cahilim bu konularda ilk gebeliğim olacak Allah nasip ederse
Bence 7 de baya koyu pik gibi sonra siliklesmeye başlamış çatlamış yaniArkadaşlar anlayan biri ovülasyon testime bakabilir mi az önce yaptım şimdi T çizgisi çok brelirgin kırmızı
İnşallah gecikirim de olur canım . Allah isteyen herkese nasip etsinYumurtlamadan 2 hafta sonra idrar testi yapın diyorlar canım hatta adet gününü beklesen gecikirse yapsan daha sağlıklı olur
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. İnşallah pozitif sonucumuzu paylaşmak nasip olsun 2 hafta beklemedeyim artıkC çizgisinden silik olduğu için pik sayılmaz böyle çıkması normal yani. En erken 22 ocakta bakabilirsin pikten 2 hafta sonra diyorlar ama yine de adetin birkaç gün gecikmesini de bekleyebilirsin. Hayırlısı olsun inşallah![]()
Bence 7 de baya koyu pik gibi sonra siliklesmeye başlamış çatlamış yani
Hadi bakalım inşallah olur bu seferBence 7 de baya koyu pik gibi sonra siliklesmeye başlamış çatlamış yani
İnşallah canım Aminİnşallah gecikirim de olur canım . Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım AminYukarıda yanlış yazmışım 2 hafta sonra kandan baktırırsan daha net sonuç alırsın idrarda çıkması için adetinin 5-7 gün gecikmesi gerekir ilk kanda belli olur
![]()
O kadar çok bekliyorum ki artık gelmesini 3 hafta sonra doğum günüm ne güzel olur gelseİnşallah canım AminYukarıda yanlış yazmışım 2 hafta sonra kandan baktırırsan daha net sonuç alırsın idrarda çıkması için adetinin 5-7 gün gecikmesi gerekir ilk kanda belli olur
![]()
Yaaa en iyisi adet gününü beklemek o zaman.Ben adet günümden 1 gün önce yapmıştım çok silik çıkmıştı hatta eşim yok burda çizgi falan demiştierkekler kopkoyu iki çizgi bekliyor. Sonra aynı gün acilde kan verdim 63 çıktı ordaki doktor da sağolsun tüm hevesimi kursağımda bıraktı. Hamile değilsin diyemem ama hamilesin de diyemem falan dedi. 2-3 gün var mı yok mu diye kafamızda soru işareti ile dolandık sonra başka hastaneye gidip kan verdik ordaki doktor çok tatlıydı direkt hayırlı olsun falan dedi içimiz rahatladı. Ovulasyondan anlamıyorum ama adetin 1-2 gün geçikmeden ne test yap ne kan ver. Biz ilk olmasına rağmen başta belki yoktur diye sevinemedik kimseye söyleyemedik hep bi tedirgindik. Hiç böyle hayal etmemiştim ilk gebeliğimi öğreneceğim anı
çok heyecanlı olur diye düşünüyordum ama tam bir hayal kırıklığıydı
Çok teşekkür ederim aminn inşallahİnşallah vardır bu arada sağlıkla kucağına alırsın![]()
Sağol canım aminYaaa en iyisi adet gününü beklemek o zaman.Allah sağlıkla büyütsün canım bebeğini.