Hamilelik belirtileri

Mrvct

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
52
8
1
34
Kızlar adetim 3gün geçti korunmuyorum evlendim evleneli. bu arada 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum test yapmaktan çok korkuyorum hayal kırıklığı oluyo sizce belirtiler ne olabilir lütfen yardim

En erken belirti adet gecikmesi zaten. Onun dışında göğüste hassasiyet ve acı, zaman zaman akıntı, regl ağrısına benzeyen kasık ağrıları falan. Ama bazı kişilerde hiç belirti olmayabiliyorda. Bence test yapın

belirti arama canım adet olcam ama olmuyorum sokulemıyorum sankı dedıgınde adetın gecıktyse test yap okadar belırtı yasadımkı aklın hayalın durur ve hıc hamıle kalmadım

Uc hamileligimdede hic öncesinde belirti yasamadim benim hamileligimi ogrendigim anda basliyordu hersey.

Hepsinide 20 gun 10 gun gectikten sonra ogrendim bende bi gariplik var sanirim ;)

Korkulacak bir şey yok.. hamilelik mi değil mi kesinleştirmek için o testi yapmalısın ki hamileysen folik asit başlarsın hemen değilsen de ona göre testlerini yaptırır sebebini öğrenirsin.. bence fazla bekleme testi yap ya da kan testi yaptır ;)

Adet olmadan önce göğüslerim çok ağrırdı bu sefer günüm geçti ağrı yok karnında ara ara ağrı ve sertleşme var

4 senelik evliyim canım hemen hemen her ay gebelik belirtisi gibi bazı zaman adetim gecikiyor bazı zaman bulantı oluyor, ama her seferinde ayrı hüsran, bence 3-4gün daha bekle ondan sonra testi yaptır derim, eğer bebek istiyorsan hayal kırıklığı olur senin için, inşallah güzel haber alırsın..

Hic belirti yasayamayan da var. Hami kalmayi cok istiyorsaniz stresten adette gecikiyor. Adetiniz duzenli ise 3 gun gecmis zaten test yapabilirsiniz

Kızlar adetim 3gün geçti korunmuyorum evlendim evleneli. bu arada 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum test yapmaktan çok korkuyorum hayal kırıklığı oluyo sizce belirtiler ne olabilir lütfen yardim
Canım. Adetin daha önce hiç gecikmismiydi?test yap.olmadı kan tahlili...

Yok gecikmemişti hala olmadım çok istiyorum bebek ama öncesinde yapmıştım hep hayal kırıklığı

Heyecandan yada stresten de olabilir.hemen.kan tahlili yaptır canım.evde test yapsan bile çıkan sonuç ne olursa olsun kan da öğrenip. Rahat etmek.gerek.

Bende tıpkı senin durumundayım 4 aydır deniyoruz adetim 4 gün geçti ve test yapamıyorum cesaret yok belirtin neler

Back
X