Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım. Adetin daha önce hiç gecikmismiydi?test yap.olmadı kan tahlili...Kızlar adetim 3gün geçti korunmuyorum evlendim evleneli. bu arada 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum test yapmaktan çok korkuyorum hayal kırıklığı oluyo sizce belirtiler ne olabilir lütfen yardim
Bende tıpkı senin durumundayım 4 aydır deniyoruz adetim 4 gün geçti ve test yapamıyorum cesaret yok belirtin nelerKızlar adetim 3gün geçti korunmuyorum evlendim evleneli. bu arada 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum test yapmaktan çok korkuyorum hayal kırıklığı oluyo sizce belirtiler ne olabilir lütfen yardim
karnıma arada atan ağrılar sürekli uyku hali halsizlik var bende cnmBende tıpkı senin durumundayım 4 aydır deniyoruz adetim 4 gün geçti ve test yapamıyorum cesaret yok belirtin neler
Adettim gecikeli 5. Gün Ağrılar kesildi anlayamadım ben bişi hiç böyle olmazdım ama yinede ümitlenemiyorum geceler sabah olmuyor bir türlükarnıma arada atan ağrılar sürekli uyku hali halsizlik var bende cnm