Kızlar adetim 3gün geçti korunmuyorum evlendim evleneli. bu arada 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum test yapmaktan çok korkuyorum hayal kırıklığı oluyo sizce belirtiler ne olabilir lütfen yardim
En erken belirti adet gecikmesi zaten. Onun dışında göğüste hassasiyet ve acı, zaman zaman akıntı, regl ağrısına benzeyen kasık ağrıları falan. Ama bazı kişilerde hiç belirti olmayabiliyorda. Bence test yapın
Korkulacak bir şey yok.. hamilelik mi değil mi kesinleştirmek için o testi yapmalısın ki hamileysen folik asit başlarsın hemen değilsen de ona göre testlerini yaptırır sebebini öğrenirsin.. bence fazla bekleme testi yap ya da kan testi yaptır
4 senelik evliyim canım hemen hemen her ay gebelik belirtisi gibi bazı zaman adetim gecikiyor bazı zaman bulantı oluyor, ama her seferinde ayrı hüsran, bence 3-4gün daha bekle ondan sonra testi yaptır derim, eğer bebek istiyorsan hayal kırıklığı olur senin için, inşallah güzel haber alırsın..
Kızlar adetim 3gün geçti korunmuyorum evlendim evleneli. bu arada 4 aylık evliyim bebek çok istiyorum test yapmaktan çok korkuyorum hayal kırıklığı oluyo sizce belirtiler ne olabilir lütfen yardim
Heyecandan yada stresten de olabilir.hemen.kan tahlili yaptır canım.evde test yapsan bile çıkan sonuç ne olursa olsun kan da öğrenip. Rahat etmek.gerek.