Hamilelik belirtileri

Gerçekten mi nette baktımda çıplakken bile ihtimal yüksek değil ben hemen sildim bile kesin olmaz yani öylemi
Evet kesin olmaz. Spermin rahmine girmesi , yumurtalığa ulaşması, döllemesi ve bu sırada haala sağlklı olması belki milyonda bir ihtimaldir. Çok tedirgin oldum diyorsan eczaneden ertesi gün hapı al kafan rahat etsin..

Ne kadar sürede içersek işe yarıyo o hap

48 saate kadar ise yariyor ama geciktikce koruyuculugu azaliyor. Ama hamile degilsindir bosuna stres yapma.
Bende öyle düşünüyorumda hiç duymadım iç çamaşırı olup hamile kalan ama bilmediğim için pek sormaak istedim tecrübesi olanlara

Bugün adetimn 6.günü gecikmesi karnımda arada ağrılar oluyo ama adet öncesi genelde göğüs ağrılarım olurdu bu sefer yok acaba hamile miyim çok istiyorum bebek
Bendede tam tersi olmustu. Adet doneminde hic gogsum sismez ve agrimazdi. Adet bittikten 1 hafta sonra gogsum feci sisti dokunamiyordum bile . Icimden dedim ki kesin hamileyim. Hamile ciktim

Bendede tam tersi olmustu. Adet doneminde hic gogsum sismez ve agrimazdi. Adet bittikten 1 hafta sonra gogsum feci sisti dokunamiyordum bile . Icimden dedim ki kesin hamileyim. Hamile ciktim
Nasıl ilişki yaşadın

Nasıl ilişki yaşadın
Berna sen erkek misin? Amacin ne anlamadim. Neden insanlara nasil iliski yasadigini soruyorsun? Bana da ozelden sormus ne yaparsan hamile kalirsin diye. Bence bu erkek haberiniz olsun fantazi ariyor kendine sapik.

Ne erkeği ya yazmış tersini yaşadım diye benim gibimi oldu onu sordum

Benim yaşadığım gibi oldu ters dediniz ya ondan sordum

Ya pardon ben üste yazanı okumamış gerçekten kusura bakma

Bende aynı anda u sormuştum ondan oldu kendi derdimde aklım başka düşündüğünüz saçma şeyler yok erkek falan diyoda erkek olsam böyle soru sormazdım yaşadığım konu hakkında bırda bilgisi olanlar vardır diye sordum herkeste bi tersleme var nedense

Merhaba kızlar ayın 30unda adet olmam lazım bugün ayın 23 ü yani 7 gün var ama hiç bir belirti yok geçen aylarda göğüslerimin hassasiyeti 10 gün önceden başlardı ama şuan yok

Meb kızlar adetim geceli 4.gün olacak hala olmadım fakat göğüslerin sızdı ara arada karnım ağrıyor acaba hamile olabilirmiyim adetim düzenli olur yani 1 yılda 2 ayda e kez gecikmisimdir

Back
X