Hamilelik belirtilerim hemde kan sonucum negatif çıkmışken 😂🙏

birminianne16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2022
85
40
3
36
Merhaba arkadaşlar burda çok yazılar okudum bilgilendim ve şimdi bende ümitsiz olanlara azcık Ümit olması adına yazmak istedim.2.gebeligim ilk çocuğum 9 yaşında ve ben herseyi unutmuş hissediyordum.bu ay ilk defa korunmadık eşimle ve hissettiğimi farkettirmeden.çok garipki yumurtalamadan 6 gün sonradan silik ciZgi gördüm ve kana koştum tanımı negatif😂 0.100 çıktı.10gun sonra adetim 4gün geçti sılık cıZgı ve 27 hgc yükselmez diye korkarken koyu cıZgıyı yeni gördüm beklemedeyim herkese versin rabbim🙏💕

D79DAC58-48BA-4FF9-945C-6D3FC588EBB6.webp

Selam canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins banada nasip olur hic cocgmuz yok gebede kalmadim hic 😔 o duyguyu heycani yasamayi cok isterdim senin adina cok sevindim 🍀🧿

Merhaba,
Oncelikle hayırlı olsun😊😇😍

İdrarda pozitif iken kanda negatif çıkması konularini siz de okumussunuz sanirim. Esasen tibbi aciklamasi şu anlama geliyormuş.
Betahcg ilk önce kanda kendini gösterir ve eğer gebelik kimyasal ise kanda azalmaya başlar. Kanda azalmaya baslarken bu hormon daha fazla salgilanmaz haliyle ve dususe gecer ama bu hormon kandan idrara daha geç gectigi icin, kanda azalmaya baslarken idrarda biriken hormon kendini göstermeye baslar. Bu yüzden İdrarda pozitif görüp kan vermeye kostugumuzda, kan degerini negatif görüyoruz ve anlam veremiyoruz.

Özetle bu tarz durum yaşayanların kimyasal gebelik olma ihtimali yüksek oluyor.
Kaynak: Benim basima gelmişti ve doktorumun bana açıklaması bu şekildeydi.

Ama sizinki belki böyle değildir. Çünkü doktor değilim. Sadece benim başıma gelen durum böyleydi. Bir de sizin ilk degeriniz sifir iken 2.si 27ye artmis. Sizinki farkli bence. Ve umarım bebeğiniz sizinledir 🥰 hayırlısı olsun

Ben de adetim gecikince bir kaset test bir de erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Kan tahlili verdim o da negatif çıktı. Kırk iki gün regl olamadım ve en sonunda iki gün önce çamur gibi bi kanama başladı ve halen normal kanamaya dönmedi. Yıllarca hipertiroit tedavisi gördüm ve geçen yıl değerlerim normale dönmüştü ve bir süredir normal aralıkta gidiyordu fakat bu kez TSH hayli yüksek çıktı ve şimdi de hipotiroidi oldum ilk defa. Bu tiroit problemleri yüzünden ne yumurtlama zamanı, ne hormon değerleri, hiçbirini doğru düzgün takip edemiyorum ve dengeleyemiyorum.
Sizin belirtilerine kendimde öğrenmiş kadar sevindim ama yine de. Dilerim hakkınızda daima hayırlısı olur.

Kızlar bende 1kere kimyasal geçirdim çok silik be 11hcg ile çizgi hiç koyulaşmadı ve kanamam geldi ondan korkuma bunuda takibe erken başladım bidaha kan vermedim haftaya doktorda yukseldimi durum ne olcak görücem nasipse ama bu ay hissettigime eminim sağ kasıgımdan yerleştiginede 🥰

Ben de adetim gecikince bir kaset test bir de erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Kan tahlili verdim o da negatif çıktı. Kırk iki gün regl olamadım ve en sonunda iki gün önce çamur gibi bi kanama başladı ve halen normal kanamaya dönmedi. Yıllarca hipertiroit tedavisi gördüm ve geçen yıl değerlerim normale dönmüştü ve bir süredir normal aralıkta gidiyordu fakat bu kez TSH hayli yüksek çıktı ve şimdi de hipotiroidi oldum ilk defa. Bu tiroit problemleri yüzünden ne yumurtlama zamanı, ne hormon değerleri, hiçbirini doğru düzgün takip edemiyorum ve dengeleyemiyorum.
Sizin belirtilerine kendimde öğrenmiş kadar sevindim ama yine de. Dilerim hakkınızda daima hayırlısı olur.
Canım inşallah tez vakitte gelir meleğin dua edicem senin içinde.12yıl aynı sorundan Ablam çocuk sahibi olamadı sadece 1ay her akşam yumurta süt bal içti ve hamile kaldı kocakadın bilgisi dedik ama denedi veren allah ama nasip oldu denemekte fayda var

Canım inşallah tez vakitte gelir meleğin dua edicem senin içinde.12yıl aynı sorundan Ablam çocuk sahibi olamadı sadece 1ay her akşam yumurta süt bal içti ve hamile kaldı kocakadın bilgisi dedik ama denedi veren allah ama nasip oldu denemekte fayda var
Üçünü karıştırıp mı?
Bal, süt ve çiğ yumurta?

Kızlar kan aldırdım degerim 118 küsür düşükmü sizce 6gün önce 23,75 di yardımcı olurmusunuZ
Bence iyi gorunuyo hep 2 gunde iki kat artmasi lazim derler ama doktoruk beta hcg cok onemli degil yeter ki keseyi yolku bebegi gorelim sayilara takilma hic demisti. Hatta hafif kanamam olup betam dustugunde bile korkma olabiliyo boyle seyler yukselir o tekrar demisti ilginc sekilde 🙂 iyi dusun iyi olsun

Bence iyi gorunuyo hep 2 gunde iki kat artmasi lazim derler ama doktoruk beta hcg cok onemli degil yeter ki keseyi yolku bebegi gorelim sayilara takilma hic demisti. Hatta hafif kanamam olup betam dustugunde bile korkma olabiliyo boyle seyler yukselir o tekrar demisti ilginc sekilde 🙂 iyi dusun iyi olsun
Çok saol canım güzel yorumun için inşallah 🙏

Back
X