- 24 Eylül 2022
- 85
- 40
- 3
- 36
- Konu Sahibi birminianne16
-
Duamda olacaksın canım en kısa sürede rabbim sağlıklı nasip etsinSelam canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins banada nasip olur hic cocgmuz yok gebede kalmadim hico duyguyu heycani yasamayi cok isterdim senin adina cok sevindim
Bu yaptığım ilk test son ilişkiden 7gün sonra kanda 0,100 cıkmıstı kaset böyle sok olmustum bir hafta sonra kan 27 suan 4gün gecti ve üsteki son testi yaptım baya koyu.
Canım inşallah tez vakitte gelir meleğin dua edicem senin içinde.12yıl aynı sorundan Ablam çocuk sahibi olamadı sadece 1ay her akşam yumurta süt bal içti ve hamile kaldı kocakadın bilgisi dedik ama denedi veren allah ama nasip oldu denemekte fayda varBen de adetim gecikince bir kaset test bir de erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı. Kan tahlili verdim o da negatif çıktı. Kırk iki gün regl olamadım ve en sonunda iki gün önce çamur gibi bi kanama başladı ve halen normal kanamaya dönmedi. Yıllarca hipertiroit tedavisi gördüm ve geçen yıl değerlerim normale dönmüştü ve bir süredir normal aralıkta gidiyordu fakat bu kez TSH hayli yüksek çıktı ve şimdi de hipotiroidi oldum ilk defa. Bu tiroit problemleri yüzünden ne yumurtlama zamanı, ne hormon değerleri, hiçbirini doğru düzgün takip edemiyorum ve dengeleyemiyorum.
Sizin belirtilerine kendimde öğrenmiş kadar sevindim ama yine de. Dilerim hakkınızda daima hayırlısı olur.
Cok teşekkür ederim canimDuamda olacaksın canım en kısa sürede rabbim sağlıklı nasip etsin
Üçünü karıştırıp mı?Canım inşallah tez vakitte gelir meleğin dua edicem senin içinde.12yıl aynı sorundan Ablam çocuk sahibi olamadı sadece 1ay her akşam yumurta süt bal içti ve hamile kaldı kocakadın bilgisi dedik ama denedi veren allah ama nasip oldu denemekte fayda var
Evet canım her akşam yatmadan içti tüp benek bile tutmamıştı yumurtaları geliştirip değerleri dengelenmişti doktor bile ne yaptın diye sormus bide o ay adet bitimi hamama girmişti sıcak havuz baya iltahap vs söküldüÜçünü karıştırıp mı?
Bal, süt ve çiğ yumurta?
Bence iyi gorunuyo hep 2 gunde iki kat artmasi lazim derler ama doktoruk beta hcg cok onemli degil yeter ki keseyi yolku bebegi gorelim sayilara takilma hic demisti. Hatta hafif kanamam olup betam dustugunde bile korkma olabiliyo boyle seyler yukselir o tekrar demisti ilginc sekildeKızlar kan aldırdım degerim 118 küsür düşükmü sizce 6gün önce 23,75 di yardımcı olurmusunuZ
Çok saol canım güzel yorumun için inşallahBence iyi gorunuyo hep 2 gunde iki kat artmasi lazim derler ama doktoruk beta hcg cok onemli degil yeter ki keseyi yolku bebegi gorelim sayilara takilma hic demisti. Hatta hafif kanamam olup betam dustugunde bile korkma olabiliyo boyle seyler yukselir o tekrar demisti ilginc sekildeiyi dusun iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?