Hamilelik Belirtilerim var ama hamile değilmişim

Alliswell23

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
6.671
2.994
123
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz eşimle adet bitiminden 1 gün sonra ilişki yaşadık. Onun üzerine bir daha bir ilişkimiz olmadı şuan üzerinden 12 gün geçti bende belirtiler vardı göğüs ağrısı kasık batması ve ağrısı adetime daha 10 gün var şüphelenip kan testi verdim beta hcg 0.200 çıktı yani negatif. Ama hala umutluyum yeni diye böyle olmuş olabilir mi? Hamile olabilir miyim?

10 gün önce test yapılmaz, belirti de olmaz.
Adetinizden 1 gün sonra yumurtlama döneminde olmanız düşük ihtimal.
Hamile kalmak için yumurtlama döneminde ilişki yaşanması önemli.
Belirtiler psikolojik bence.

Evet yumurtlama zamanım değildi ama bu şekilde hamile kalanlar varmış sayfa da çok kişide okudum. İnsan bir umutlanıyor ama bilmiyorum vücudum bana oyun mu oynuyor göğüslerim çok ağrıyor ve kasıklarda ağrılar batmalar var

Adet döneminiz yaklaşmadan emin olmanız zor bence. Yumurtlama döneminde de aynı belirtiler ufak çaplı yaşanabiliyor zaman zaman

Cevap verecek biri yok mu
Cevap verilmiş zaten. Reglden hemen sonra yumurta oluşmadı ki çatlasın döllensin. Olmayan duaya amin demişsiniz. Reglden en az 4 5 gün sonrası için değerlendirmeye başlayın diyorlar. Ayrıca tek ilişki olması da tuhafıma geldi. Koskoca ayda 1 değildir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…