Çift çizgi ama cok hizli cikti sonuc 1 dk bile sürmedi ondan bi suphelendim. Umarim dogrudur tesekkur ederimÇift çizgi ise kesindir gecikmenizde varmış zaten hayırlı olsun
Değeriniz yükselmiş demekki hemen göstermiş bu iyi bsey hayırlı olsun ☻❤Çift çizgi ama cok hizli cikti sonuc 1 dk bile sürmedi ondan bi suphelendim. Umarim dogrudur tesekkur ederim
Zaten gecikmen varmis canim benim 3 gun varken bile damlatinca hemen belirmisti 2. Cizgi yani normal. Kan vermelisin hatta gec dollenme degilse doktora gittiginde keseyi ve bebegi bile gorebilirsinÇift çizgi ama cok hizli cikti sonuc 1 dk bile sürmedi ondan bi suphelendim. Umarim dogrudur tesekkur ederim
Cok teşekkürlerDeğeriniz yükselmiş demekki hemen göstermiş bu iyi bsey hayırlı olsun ☻❤
Son adet tarihim 18 temmuz suan görülebilir mi ? Bi de plansız bi gebelikti düğünüm eylülde beklemiyorduk kistim de vardı sol yumurtalikta . Folik asit kullanamadım sorun olur muZaten gecikmen varmis canim benim 3 gun varken bile damlatinca hemen belirmisti 2. Cizgi yani normal. Kan vermelisin hatta gec dollenme degilse doktora gittiginde keseyi ve bebegi bile gorebilirsin
Hemen baslarsin folik asite bi sıkıntı olmaz insallah canim. Suan bende gebeyim ve 40 mm kistimde var sag yumurtalikta bi sorun olmayacagini soyluyolar. Benim son adet tarihim 30 hazirandi 11 agustosta bebegi gordum hatta yeni olusuyo da olsa kalp atisini da duydumSon adet tarihim 18 temmuz suan görülebilir mi ? Bi de plansız bi gebelikti düğünüm eylülde beklemiyorduk kistim de vardı sol yumurtalikta . Folik asit kullanamadım sorun olur mu
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alirsin insallahHemen baslarsin folik asite bi sıkıntı olmaz insallah canim. Suan bende gebeyim ve 40 mm kistimde var sag yumurtalikta bi sorun olmayacagini soyluyolar. Benim son adet tarihim 30 hazirandi 11 agustosta bebegi gordum hatta yeni olusuyo da olsa kalp atisini da duydum
Tesekkur ederim, insallah saglikla ilerler sizin deHayırlı olsun sağlıkla kucağına alirsin insallahben de gittiğimde görebilirim umarım
Hayırlısı olsun gebesiniz. En yakın zamanda hastaneye gidin gerekli kontrolleri yapınMerhabalar . 2 ay önce ilk defa reglim gecikince buradaki belirtileri okudum ve defalarca test yaptım ama silik dahi hiç bir ikinci çizgi cikmadi . Bu ay 15 gün geciktim ve 1 haftadır aşırı akşam bulantilarim 2 haftadır sürekli uyuma halim var. Göğüslerim sis ve uçlarında koyulasma var . Yine de hayal kırıklığına uğramamak için 15 gundur test yapmadim en sonunda bugün kaset testi yaptım ve damlatir damlatmaz çift çizgi kıpkırmızı cok belirgin bi şekilde cikti. Sonuç kesin midir fikirlerinizi bekliyorum
Benimde 18 temmuzdu geçen hafta keseye gördüm canım doktor hatta bebeğide gördüm dedi ben göremedim pazartesi kalp atışı için gidicez inşallahSon adet tarihim 18 temmuz suan görülebilir mi ? Bi de plansız bi gebelikti düğünüm eylülde beklemiyorduk kistim de vardı sol yumurtalikta . Folik asit kullanamadım sorun olur mu
Yaa insallah . Ben de hemen yarın tüm gereken kontrolleri yapcam umarım bebegim tutunur hep banaBenimde 18 temmuzdu geçen hafta keseye gördüm canım doktor hatta bebeğide gördüm dedi ben göremedim pazartesi kalp atışı için gidicez inşallah
Tutunur canım gönlünü ferah tutYaa insallah . Ben de hemen yarın tüm gereken kontrolleri yapcam umarım bebegim tutunur hep bana
Benim 2. Çocuğum öyle çıktı yapar yapmaz 2 çizgi vardı şuan 18 haftalık hamileyim hayırlı olsunÇift çizgi ama cok hizli cikti sonuc 1 dk bile sürmedi ondan bi suphelendim. Umarim dogrudur tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?