- 2 Temmuz 2024
- 10
- 38
- 3
- 29
- Konu Sahibi cicianneyim
-
Bekletiyorsa güzelleştiriyordur. Ben hep buna inandım. İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın Rabbim kucağını boş bırakmasınHer kadında belirti olmuyor ama senin adına çok sevindim lütfen banada dua et hamilelerin duası kabul olur ben subat ayında düşük yaptım şimdi tekrar bebek istiyoruz
İnşallah atarsınHayırlı olsun ben de inşallah kızlar bende hamileym diye başlık atarım bana da dua et
Rabbim gönlüne göre versin inşallah..Her kadında belirti olmuyor ama senin adına çok sevindim lütfen banada dua et hamilelerin duası kabul olur ben subat ayında düşük yaptım şimdi tekrar bebek istiyoruz
İnşallah tez vakitteHayırlı olsun ben de inşallah kızlar bende hamileym diye başlık atarım bana da dua et
Amin teşekkür ederimRabbim gönlüne göre versin inşallah..
Allah size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallah
Amin Rabbim dileyen tüm ailelere nasip etsinRabbim gönlüne göre versin inşallah..
Allah size hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesin inşallah
Ben de sürekli belirti aradım ve yaşadım sandım ama hiç olmadı . Kişiden kişiye çok değişiyormuşhele şükür belirtisiz hamilelik geçiren birini gördüm :) herkesin ya karnı ağrıyo ya göğsü ya beli. Bende de hiçbir zaman belirti olmuyor ve böyle yorumları görünce bu ay da olmadı diye düşünüp üzülüyorum. Hayırlı olsun sağlıklı bir bebeğiniz olur inşallah.
Çok teşekkür ederim şimdiden bu duygularımı yazdığım bir günlük oluşturdum kendime ileride olursa ki çocuklarım büyüdüğünde annelerinin onları nasıl istediğini ve beklediğini okusunlar diyeBekletiyorsa güzelleştiriyordur. Ben hep buna inandım. İnşallah en kısa zamanda güzel haber alırsın Rabbim kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?