Hamilelik belirtilerim yok oldu

Allah razı olsun canım benim, 🤲🥰çok sevindim, yorumun bana umut oldu, eşim dayanamıyor yarın beni özele götürecek, herşeyi öğreneceğiz inşallah değerim yükselir, eşim ümidi kesmiş ama ben ümidi kesmedim ❤🥰dualarınız için tekrar sağolun🥰🤲yarın yazacağım sonucu.
Tamam kuşum bekliyorummm

Ayy daha çok yeni bende gecikmenin 2. Günü öğrendim bence şuanda normal bir değer. Haberini bekliyorum mutlaka benide bilgilendir kafamı yastığa koyduğum an içten bir dua edicem. Dualarım senin ve bebisinle. 🌸💕
Kendini 2 gün rahat bırak sadece sakin ve rahat ol. Sakin düşünme kötü şeyleri çağırma. 😊
127 çıktı sizce iyi mi , referans dışı ne demek?

Eklentiler

• 1000072562.webp
    1000072562.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 25
Yani çok iyi referans dışı olmasını anlamadım ama artış güzel en son kanı ne zaman verdin acaba ?
Bugün verdim, yani aradan 3 gün geçti öyle verdim, 22 çıktıktan 3 gün sonra acilde 127 gördüm, referans ddışı yazıyordu.

Ya çok mutlu oldum çok teşekkür ederim😘💕 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰Allah razı olsun, yani baya artmış oluyor
Aynen canım güzel gözüküyor. Streste girme gelişmeleri haber et ama bence biraz bekle keseyi görebilmek adına. Bu da 1000-3000 beta hcg değerinde gözüküyor. Yani doktora gitsende sana birsey söylemez cunku kese bile gözükmez. Bende kan tahlili ile öğrendim ama keseyi görebilmek için 5+2 gunluk olduğumda gittim o gün gorebildi doktor. Öncesinde keseyi göremedi. Beta hcg hesaplaması yapıp 2500 olduğunda gittim. Bundan sonrası sadece zamana kaldı. Sabırla beklemeni tavsiye ederim. 😊

Aynen canım güzel gözüküyor. Streste girme gelişmeleri haber et ama bence biraz bekle keseyi görebilmek adına. Bu da 1000-3000 beta hcg değerinde gözüküyor. Yani doktora gitsende sana birsey söylemez cunku kese bile gözükmez. Bende kan tahlili ile öğrendim ama keseyi görebilmek için 5+2 gunluk olduğumda gittim o gün gorebildi doktor. Öncesinde keseyi göremedi. Beta hcg hesaplaması yapıp 2500 olduğunda gittim. Bundan sonrası sadece zamana kaldı. Sabırla beklemeni tavsiye ederim. 😊
Bugün düşük yaptım canım😭😭😭😭beta 124 düştü , kanamam geldi hastaneye kaldırdılar

Bugün düşük yaptım canım😭😭😭😭beta 124 düştü , kanamam geldi hastaneye kakaldırdılar
Kuzumm çok geçmiş olsun allahim hemen toparlanma gücü versin. Kesinlikle üzülme kimyasal gebelik senin hamile kaliyo olmanın habercisi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor. Zamanını bekliyordur. Özelden numaramı atıyorum bana whatsappdan yaz her zaman yanındayım her konuda bana danisabilirsin. 🫂💕

Kuzumm çok geçmiş olsun allahim hemen toparlanma gücü versin. Kesinlikle üzülme kimyasal gebelik senin hamile kaliyo olmanın habercisi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor. Zamanını bekliyordur. Özelden numaramı atıyorum bana whatsappdan yaz her zaman
Kuzumm çok geçmiş olsun allahim hemen toparlanma gücü versin. Kesinlikle üzülme kimyasal gebelik senin hamile kaliyo olmanın habercisi. Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyor. Zamanını bekliyordur. Özelden numaramı atıyorum bana whatsappdan yaz her zaman yanındayım her konuda bana danisabilirsin. 🫂💕

Allah razı olsun canım, özel deki doktorda öyle söyledi, internetim yok diye yazamadım, kusura bakma, okadar sevindim kaynanam da öğrenmişti, çok üzüldü herkes 😓

Back
X