Arkadaşlar merhaba,
Ben uzun zamandır bu formu takip ediyorum,pandemi döneminde bazı hamilelik gruplarında yazmıştım ama olmadı.Sonra öğrendim ki var olan myomum iyice büyümüştü. Nisan ayında myom ameliyatı oldum ve doktorum artık gebelik için hazır oldugumu söyledi.
Ben ameliyat olmadan önce dönem dönem klomen , ovitrelle tedavisi almıstım ama olmamıstı.
Gelelim bugune,adetim 2 gün gecikmişti ama çok umursamadım çünkü hep gecikiyordu,hatta iş temposu olarak en yoğun ayı gecirdim ve cok fazla ağırlık kaldırdım.Fakat 3-4 gündür idrarımda değişik bir koku vardı,sabahları dayak yemiş gibi kalkıyordum yataktan.Normalde asla bağırsak problemi olan biri değilken ,günlerdir kabızlık sorunum var ekstradan.Neyse, tekrar yoğun bir iş temposuna gireceğimden dolayı,sadece aklımda kalmasın diye gittim ve erken gebelik testi aldım,garanti sonuc olsun diye.Testi yapar yapmaz direk 2. Çizgi cıktı.
Ben 4 yıllık evliliğimde ,yaklaşık 2,5-3 senedir ilk defa çift çizgi gördüm.
Akşam kan tahlili yaptırdım beta hcg 196 çıktı,yarın doktora gideceğim.
Çok değişik bir duygu ve şoktayım..Allah isteyen herkese en kısa sürede nasip etsin,yarın inşallah doktorda güzel şeyler söyler.
Kendim belirti hissettiğimde bu foruma baktıgım için belki yardımcı olur diye yazmak istedim.
Okuyan herkese teşekkürler ,