Hamilelik belirtilerimi

Kizlar merhaba. Iki aydir korunmuyoruz bu ay ovulasyon testi aldim iki gun pozitif gordum 28.04 ve 29.04 te. pozitif cikmadan iki gun once tek pozitif cikan iki gun ust uste ve sonrasinda devam ettik her iliskiden sonra bir saat ayaklar havada bekliyorum hatta sabah dus aldigimda oldu dun yani 04.05 te belim bacaklarim kasiklarimda kimildamayacak sekilde agrilarim oldu goguslerimde sis gibi hissediyorum dun ufacik pembe bi silinti oldugunu farkettim hamile olsam bu kadar erken olacagini dusunmuyorum 21.04 te adetim bitti aksaminda tekrar kotunmasiz iliskiye gitmistik bilemedim yardimci olabilirmisiniz ya
Daha bi anlam yüklemek için çok erken değil mi Can'ım yaaa

Arkadaşlar eşimle beraberlikten 2 gün sonra göğüs uçlarımda ağrı,hassasiyet, şişkinlik hissetim. Acaba gebelik için çok mu erken bir belirti mi? Gebelik olabilir mi? Bu durumu yaşayanlarınız var mı?

İyi akşamlar kızlar bende gebe kalmak için uğraşıyorum. Batım 2 gün sonra ama 1 haftadır kasıklarımda ağrı oluyor bıcak saplanır gibi. Bel ağrım ve baş dönmemde arttı. Bugün 2 damla sürüntü şeklinde kahverengi lekelenmem oldu. Sizce belirtiler gebelik yüznden olabilir mi? Kan tahlili için erken mi?

Arkadaşlar eşimle beraberlikten 2 gün sonra göğüs uçlarımda ağrı,hassasiyet, şişkinlik hissetim. Acaba gebelik için çok mu erken bir belirti mi? Gebelik olabilir mi? Bu durumu yaşayanlarınız var mı?
Bazen ovulasyon gününde de oluyor canım

İyi akşamlar kızlar bende gebe kalmak için uğraşıyorum. Batım 2 gün sonra ama 1 haftadır kasıklarımda ağrı oluyor bıcak saplanır gibi. Bel ağrım ve baş dönmemde arttı. Bugün 2 damla sürüntü şeklinde kahverengi lekelenmem oldu. Sizce belirtiler gebelik yüznden olabilir mi? Kan tahlili için erken mi?
Kan tahlili için çok erken değil çıkar diye düşünüyorum geç döllenme değilse tabi :KK200:

Kizlar bat 7 nisan. ben dun yaptim bunu. Bisey varmidir. Lutfen bakarmisiniz ?

Eklentiler

• Screenshot_20170505-210301.webp
    Screenshot_20170505-210301.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 54
Ben hamile olduğumda adet günüm gelmeden belirtılerı vardı kendimı aşırı derece yorgun hisediyordum canım hep turşu tuzlu şeyler çekiyordu adet olucakmişim gibi kasıklarımda ağrı vardı tek tüpüm tıkalıydı hamile kalma şansın düşük demiştı doktor çok şükür hamile kaldım Rabim herkese anne olmayı nasıp etsın İnşaallah

kizlar benimde bugun bat gunum))) cok heyecanliyim. 3 gun once test yaptim hayali bir silik cikti cook az napsam acaba. ))

Eklentiler

• Screenshot_20170506-121436.webp
    Screenshot_20170506-121436.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 59
Back
X