Hamilelik belirtim yok

Pemppeee

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
568
137
18
4 haftalık hamileyim ama bulantım baş dönmem göğüslerde hassasiyet hiç belirtim yok sadece sık idrara çıkıyorum normal mi bu durum

Hele bir soluklan yiğidim 😂
Daha çok yeni o zamanlar bizde de bir şey yoktu ne olduysa 6 dan sonra oldu 🫠🫠🫠
İnşallah size olmaz tabii hamileliği sıfır belirti ile minnoş pembe kelebekler gibi yaşayan şanslılar da var ve bu çok normal umarım siz de şanslı olursunuz 😊💙🙏🏻

Hele bir soluklan yiğidim 😂
Daha çok yeni o zamanlar bizde de bir şey yoktu ne olduysa 6 dan sonra oldu 🫠🫠🫠
İnşallah size olmaz tabii hamileliği sıfır belirti ile minnoş pembe kelebekler gibi yaşayan şanslılar da var ve bu çok normal umarım siz de şanslı olursunuz 😊💙🙏🏻
Mide bulantilarina da razıyım tek olsun da 😶 ilki kürtaj olduğu icin her şeyden korkuyorum

Şu an vücudunuzun her tarafı hamile olduğunuzu bile fark edememiş olabilir :) benim bulantım 9 haftalıkken başlamıştı. Aylarca baş ağrısı çektim. O belirtisiz geçen ilk haftalarımı çok aradım :) Şimdi belirtiniz olsa mesela bulantı, 1 saat kesilse neden kesildi diyeceksiniz. Azalmasından bile huylanacaksınız. Bebeğim iyi ben sağlıklıyım diye kendinize telkin verin ve güzel şeylerle kendinizi oyalamaya çalışın. Sağlıkla kucağınıza alın.

Mide bulantilarina da razıyım tek olsun da 😶 ilki kürtaj olduğu icin her şeyden korkuyorum
Hiç öyle deme hiiiiç
Dua et bulantısız falan sağlıkla ilerlesin
Şu an içinde olup yaşayan biri olarak söylüyorum çok ama çok zor bulantı yemek yiyememek ayağa kalkamamak falan hamile gibi değil hasta gibi hissediyorsun o yüzden olmasın inşallah hiç öyle belirtilerin sağlıkla al kucağına

Hiç öyle deme hiiiiç
Dua et bulantısız falan sağlıkla ilerlesin
Şu an içinde olup yaşayan biri olarak söylüyorum çok ama çok zor bulantı yemek yiyememek ayağa kalkamamak falan hamile gibi değil hasta gibi hissediyorsun o yüzden olmasın inşallah hiç öyle belirtilerin sağlıkla al kucağına
Amin inşallah

4 haftalık hamileyim ama bulantım baş dönmem göğüslerde hassasiyet hiç belirtim yok sadece sık idrara çıkıyorum normal mi bu durum
Merhaba son adet tarihin neydi canım bende 4+4 teyim bugğn doktor çarşamba günü gel keseyi görürüz dedi senimle aynıyız sanırım

Seni benden önceymiş 21 şubat benimde keseyi görebildin mi canım sen
Yok göremedim haftaya gel dedi alttan bakarsak görürüz dedi de ben istemedim alttan haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum bana salı gel dedi

Bende sizin gibiydim 4. Haftada cidden birşey hissedilmiyor.. ama 6. Haftadan sonra başladı herşey işten bile ayrılmak durumunda kaldım.

Ne bu bulantı merakı yahu, olmasın işte ne güzel😅
İlkinde kürtaj oldum bu da ikinci gebeliğim o zaman da belirtim yoktu korkuyorum o yüzden buluttan nem kapıyorum kalp atışlarını duyana kadar böyle tedirgin olurum herhalde
Merhaba son adet tarihin neydi canım bende 4+4 teyim bugğn doktor çarşamba günü gel keseyi görürüz dedi senimle aynıyız sanırım
Naptın canım gördün mü keseyi

İlkinde kürtaj oldum bu da ikinci gebeliğim o zaman da belirtim yoktu korkuyorum o yüzden buluttan nem kapıyorum kalp atışlarını duyana kadar böyle tedirgin olurum herhalde

O zaman bi sorun yoktur umarım ya yine de bulantı dünyanın enn berbat hissi

Çarşamba günü çağırdı canım doktor haberdar ederim zaten o günde, bulantı komusunda da bende endişeleniyorum acaba neden belirtilerim yok diye acaba bir sorun öu var diye bence çok normal şuan böyle korkmamız

Çarşamba günü çağırdı canım doktor haberdar ederim zaten o günde, bulantı komusunda da bende endişeleniyorum acaba neden belirtilerim yok diye acaba bir sorun öu var diye bence çok normal şuan böylkorkmamamız
Hâlâ kasığımda rahmimde felan hafif ağrılar oluyo sende de oluyo mu

Back
X