Hamilelik belirtim yok

Beta istedı 615 cıktı düşük mü çıkmıs haftaya gel dedı kese için
Geç döllenme olabilir benim beta bin beşyüz küsürlerdeydi keseyi göremedim iki gün sonra kan ver yüzde altmış artmis mi bak o zaman sağlıklı ilerlediğini anlarsın

Geç döllenme olabilir benim beta bin beşyüz küsürlerdeydi keseyi göremedim iki gün sonra kan ver yüzde altmış artmis mi bak o zaman sağlıklı ilerlediğini anlarsın
Perşembe 51
Cumartesi 236
Salı 615 doktor bır daha kan testı yaptırma haftaya salı gel dedı ben dıger hafta gıtmeyı dusunuyorum baktırdıkca zaman gecmıyor dıs mı kımyasal mı dıye dusunuyorum 2. Bucuk yıl bekledım kan vermeden beklesem sıkıntı olur mu

Perşembe 51
Cumartesi 236
Salı 615 doktor bır daha kan testı yaptırma haftaya salı gel dedı ben dıger hafta gıtmeyı dusunuyorum baktırdıkca zaman gecmıyor dıs mı kımyasal mı dıye dusunuyorum 2. Bucuk yıl bekledım kan vermeden beklesem sıkıntı olur mu
Yok olmaz inşallah düşündüğün gibi kimyasal ya da dış gebelik değildir artışın güzel ilerlemiş bence bende daha göremedim keseyi bende korkuyorum haftaya Perşembe gitcem doktora dua et içini ferah tut

Yok olmaz inşallah düşündüğün gibi kimyasal ya da dış gebelik değildir artışın güzel ilerlemiş bence bende daha göremedim keseyi bende korkuyorum haftaya Perşembe gitcem doktora dua et içini ferah tut
beta kac olunca gorebılırız keseyı kac haftalık onuda bılmıyorum

4 haftalık hamileyim ama bulantım baş dönmem göğüslerde hassasiyet hiç belirtim yok sadece sık idrara çıkıyorum normal mi bu durum
Normal. Bende kızımda hicbir belirti yasamadim 3-4 aylik olana kadar. Okadar kus gibiydimki. Ama inanirmisin hamile olmadigim her ay yasamadigim hamilelik belirtisi yoktu😂 saglicakla al kucagina insaAllah yavrunu🤲

Hele bir soluklan yiğidim 😂
Daha çok yeni o zamanlar bizde de bir şey yoktu ne olduysa 6 dan sonra oldu 🫠🫠🫠
İnşallah size olmaz tabii hamileliği sıfır belirti ile minnoş pembe kelebekler gibi yaşayan şanslılar da var ve bu çok normal umarım siz de şanslı olursunuz 😊💙🙏🏻
Aynen benimde 4.aydan sonra doguma kadar hapla durdum birgun atmasam mide bulantısından mahvoldum. O sebepten konu sahibi bugunlerin keyfini çıkar Pemppeee Pemppeee

Kizlar selam bende 5+3 deyim ama bir bulantı falan hiç bir belirti yok bende de yarın nasip ederse keseyi görmeye gidecegim siz naptınız okuduğum kadarıyla aynı zamanlarda hamile kalmışız 😊 keseyi gorebildiniz mi

Back
X