hamilelik belirtisi adet belirtisi aynimidir

Suan 6 haftalık hamıleyım. Hamıle olduğumu öğrenmeden evvel azda olsa adet agrıları gibi agrılarım oluyordu. Hamıle olduğumu öğrendim. Ve bıldığınız adet sancılarım oluyor süreklı. Kontrolüm haftaya. Umarım bu kötü bır durum değildir. Ama kanama,kahverengi akıntı vss gelmediği sürece normal..

rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah cnm umarim iyi sonuclar alirsin bol dua et
benim sik sik gidip gelior adet sancilarim akintimda var baya .. senin baska belirtilerin olmusmuydu cnm ?

evet benim de adet belirtisi gibi oldu hatta bende erken döllenme olmuş normal adet tarihimden 10 gün önce ağrılar başladı bende demek ki bu ay erken adet olacağım diye düşündüm hiç bu kadar erken gelmezdi dedim ama bi türlü adet gelmedi :) 15 gün sancı çektim :) sonra hastaneye gittim öğrendim hamileyim sonra bi süre daha devam etti ağrılar meğer yerleşme sancısıymış :)

ay canim senin adina cok sevindim insallah sag saglim kucaginada alirsin insallah.. bende adet olacakmisim gibi agrilarim var ama diyorum belki tutmustur insallah senin gibi oluyorumdur bende insallah yerlesme sancisidir

ay canim senin adina cok sevindim insallah sag saglim kucaginada alirsin insallah.. bende adet olacakmisim gibi agrilarim var ama diyorum belki tutmustur insallah senin gibi oluyorumdur bende insallah yerlesme sancisidir
inşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. akıntı falan var mı cnm?? Bende akıntı olmuştu çok ilk ilişkiden 2-3 gün sonra falan

tüp yaptırdım herşey normal gibiydi hatta av köpeği gibi duydum bütün kokuları yemek seçtim.aa dedim bebek geliyor galiba.8-9-10 olası adet tarihlerim di. 8inde krem rengi başlayıp gün geçtikçe koyulaştı. belim bacaklarım ağır olmasa da dayak yemiş gibi ağrıyor.10. gün ürküp kan testi yaptırdım 1.33 çıktı.aa dedim hamile değilim asıl test günüm bugün birazdan mesai bitimi yine kan testi yaptrıp,yerleşme kanaması mı nedir ne değildir ortaya çıkacak gittikçe artmakta.kırmızı bildiğin adet ama kasılma kramp yok.normal adette 2 tane ağrı kesici yemeden çıkmazdım acilden 1-2 ayda bir.

canim insallah sende hamissindir bende bekliyorum 4 gün var adetime insallah isteyen herkezin saglikli hayirli evlatlari olur

inşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. akıntı falan var mı cnm?? Bende akıntı olmuştu çok ilk ilişkiden 2-3 gün sonra falan

canim akintim var baya ama bende hep oluyor o yüzden hamileysem bile belirtilerden anlayamiyorm normaldede lan seyler cünkü

Adetten 1 hafta önce göğüs sancısı ve irileşme, tatlı yeme isteği ve aşırı duygusallık başlardı bunlar hamile kaldığım ayda başladı. Adet günümde ağrım kasık ve bel ağrım olurdu o hiç olmadı.
Rabbim inşallah sizede nasip eder

Adetten 1 hafta önce göğüs sancısı ve irileşme, tatlı yeme isteği ve aşırı duygusallık başlardı bunlar hamile kaldığım ayda başladı. Adet günümde ağrım kasık ve bel ağrım olurdu o hiç olmadı.
Rabbim inşallah sizede nasip eder

Amin insallah cnm iste ben adet oldugum Zaman cogu belirti oldugu icin sanci bel ve bacak agrisi gögüsde sisme ve hassasiyet Tatli yeme istegi vb o yüzden cok zor

Amin insallah cnm iste ben adet oldugum Zaman cogu belirti oldugu icin sanci bel ve bacak agrisi gögüsde sisme ve hassasiyet Tatli yeme istegi vb o yüzden cok zor

Herseye hazırlıklı bir sekilde bekle bakalım. Rabbim hayırlısınız versin. Stres yapma en önemlisi o

canim akintim var baya ama bende hep oluyor o yüzden hamileysem bile belirtilerden anlayamiyorm normaldede lan seyler cünkü
anladım cnm bende normalde akıntı olmazdı binde bir olurdu olursa.. işte o yüzden akıntı dikkatimi çekmişti.... ama adet sancısı herkeste oluyormuş yerleşme ağrısı diye..

anladım cnm bende normalde akıntı olmazdı binde bir olurdu olursa.. işte o yüzden akıntı dikkatimi çekmişti.... ama adet sancısı herkeste oluyormuş yerleşme ağrısı diye..

hayirlisi cnm su an agrim fazla yok akintim var baya baska bir belirtim yok 3gün var daha bakalim

Back
X