Hamilelik belirtisi kahverengi leke biter bitmez beta negatif çıktı sonradan pozitife dönen var mı kahverengi lekelenme yerleşme

ankara06-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım. Adetime 4 gün kala kahverengi lekelenmem oldu önceleri kahverengi lekelenmem oluyordu ama sonrasında Bu leke adet kanamasına parlak kanamaya giderek artarak dönüşüyordu Ama bu sefer 2 gün boyunca oldum ve kesinlikle artmadı giderek azaldı ve sonra tamamen bitti şu an adetime bir gün var ve ben yerleşme kanaması olduğunu düşünerek bugün test verdim negatif çıktı çünkü 3 yıldır çocuk istiyoruz aynı zamanda yumurta geliştirilmesi için vitaminler falan kullanıyorum haşimato hastasıyım acaba kanda daha yükselme olmamış olabilir mi böyle bir şeyle karşılaşan var mı Ben kafamda genelde kanda negatif çıkınca bitiriyorum hani bir daha yükselme ihtimali yoktur diye ama ilk defa böyle bir şey yaşıyorum ve yerleşme kanaması ile birebir aynı Ben de kanda kesin çıkacağını düşünerekten adetimi daha bir gün vardı ve kan verdim benim gibi bir durum yaşayan oldu mu sonrasında betasında artış oldu mu

Haşimato hastalığı nedir bilmiyorum ama belki stres ya da başka bir etmenden dolayı adetin çok kısa sürmüş olabilir. Benimde hiç öyle olmazdı ama bir keresinde de olduğuda olmuştu 2 gün sürüp 3ncü kesilmiişti kan. Ama sen yinede adetin gecikmesini bekle 5 6 gün gecikirse tekrar kan verirsin inşallah Allahım güzel haberle müjdelendirir seni

Tiroit hastalığı ama tiroit değerlerim çok güzel sıkıntı yok , hiç kan gelmedi çok açık kahverengi ve sadece peçeteye geldi yok denecek kadar az yani kesinlikle pedde bir damla bile yoktu

Tiroit hastalığı ama tiroit değerlerim çok güzel sıkıntı yok , hiç kan gelmedi çok açık kahverengi ve sadece peçeteye geldi yok denecek kadar az yani kesinlikle pedde bir damla bile yoktu
Doğrudur ben mesela o yerleşme kanaması var ya onu hiç fark etmedim belkide baya bir açık pembemsi bir renkti çünkü ya pembemsi oluyormuş ya da açık kahverengimsi

Doğrudur ben mesela o yerleşme kanaması var ya onu hiç fark etmedim belkide baya bir açık pembemsi bir renkti çünkü ya pembemsi oluyormuş ya da açık kahverengimsi
Kimi gebe fark etmiyormuş bile yerleşme kanamasını kişiden kişiye değişiyor

ama bir keresinde de olduğuda olmuştu 2 gün sürüp 3ncü kesilmiişti kan. Ama sen yinede adetin gecikmesini bekle 5 6 gün gecikirse tekrar kan verirsin inşallah Allahım güzel haberle müjdelendirir seni

Yerleşme kanaması olur olmaz hemen beta artiyormu ben adetimden önce yerleşme biter bitmez verdim de negatif çıktı acaba doğrumu yoksa başka biseymi kafam çok karisik

Yerleşme kanaması olur olmaz hemen beta artiyormu ben adetimden önce yerleşme biter bitmez verdim de negatif çıktı acaba doğrumu yoksa başka biseymi kafam çok karisik
Artanda var artmayanda canım ben onda bişey diyemem doktor bile inşallah artar akışına bırakmaya çalış

Ben bu tarz lekelenme yaşadım ama adetimden iki hafta sonra genelde adet günlerine denk geliyormuş test yaptım negatifti reglim gecikmeden yinede yerleşme midir sizce bana da dua eder misiniz ? Sizde yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah aminn

`