Hamilelik Belirtisi mi Bunlar Sizce

duygu7434

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2023
512
-26
18
29
Yumurtalama döneminde iliskide bulunduk 3 gün önceydi Yumurtalama günüm ve o günden beridir çok üşüyorum sıcakta olsa ben üşüyorum ağzım fln kurudu sol kasigim ve sol bacağıma ara ara küçük adet krampi giriyo reglim 15 inde daha var ama merak ettim sizce hamilelik belirtisi olabilir mi aynısını yaşayipta hamile kalan oldumu hiç

eveeet agiz kurulugu aslinda bilinmese bile gebelik belirtisi ayaklarda sogukluk ve usume de ayni sekilde yine de reglinizi beklemeniz daha saglikli

3 günde belirti olmaz bence. Yani daha yumurta hangi ara döllendi de rahme yerleşti sizi etkilemeye başladı bilemiyorum bana garip geldi.

Yumurtlama dönemini test ile mi takip ettiniz? Regl 15 gün varsa daha yeni yumurtlama olmuş demektir

3 gün sonra belirti yaşamanız imkansız yavrucak rahme düşecek ki belirti yaşamaya başlıcaksınız daha döllenmede bile olmamışken ya da oluyorken imkansız dediğiniz, tamamen psikolojik

gebelik olusmaya basladigi andan itibaren vucut kendini hazirlamaya baslar bana bu uc gun once degil de 1-2 hafta once gebelik olusmus gibi geldi
Ama daha önce geçen ay regli oldum canm ovulasyon testiyle yumurtlama günü mü de takip ettim 28 martta yumurtlama günümdü tam iliskide bulunduk ve bitti sonra ben üşümeye titremeye başladım 2 gün sürdü simdi yüzüm yaniyo 2 gündür vücudum fln sıcakmış gibi hissediyorum(

Evet test ile takip ettim 28 inde pik olmuştu çift çizgiydi yumurtlama günüm dü sonraki gün siliklesti 28 inde iliskide bulunduk
Canım benimde 28 inde testte belirgindi yumurtlama takibi bende iki gündür aşırı üşüyorum sıtma gibi ara ara rahimde çiz diye iğne batması oluyor ins bize tutunuyor dur

Canım benimde 28 inde testte belirgindi yumurtlama takibi bende iki gündür aşırı üşüyorum sıtma gibi ara ara rahimde çiz diye iğne batması oluyor ins bize tutunuyor dur
Benimde aksine ağzım çok sulaniyodu tükürük birikiyordu

İnşallah canım şuan sanki ağzımdada farklı bir tat var böyle tatlı tuzlu karışık gibi yeni uyandım daha anlayamadim

Ya adet takibi adetin ilk günündeyim son günündenmi hesaplanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…