Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar iyi akşamlar 6 gün önce covid oldum yarın karantinamın son günü , reglim 2 gün gecikti ve karnımın alt kısmı ara ara ağrıyor aynı şekilde sırtım da regl olacakmışım gibi sizce hamilelik belirtisi mi yoksa covidden sonra regl geç mi olunuyor . ?
Benim covid sonrası dört gün gecikmişti ki genelde geç değil erken gelir, çevremde de covid sonrası gecikme yaşayan çok oldu ama eğer istiyorsaniz umarım sizinki hamileliktendir
Kızlar iyi akşamlar 6 gün önce covid oldum yarın karantinamın son günü , reglim 2 gün gecikti ve karnımın alt kısmı ara ara ağrıyor aynı şekilde sırtım da regl olacakmışım gibi sizce hamilelik belirtisi mi yoksa covidden sonra regl geç mi olunuyor . ?
Bunlar covid etkisi olabilirim, bende covidken sirtim filancok agrirdi. Gerci suan bat 4 gun filan gecikti. Covid filan da degilim ama sirt agrim beni öldürüyor belki cereyanda kaldım ondan agriyo bilmiyorum. Ama dün gece ve bu aksam da kasiklarim sancidi ilk defa agri degil sanci yasadim. Ama yine gebelik yoktur bence
Benim covid sonrası dört gün gecikmişti ki genelde geç değil erken gelir, çevremde de covid sonrası gecikme yaşayan çok oldu ama eğer istiyorsaniz umarım sizinki hamileliktendir