- 13 Kasım 2020
- 52
- 36
- 8
- 33
- Konu Sahibi hayal383838
-
Benim de öyleydi hatta göğsüme hiç dokunamıyordum, bir test yapsanız bu erken gebelik testinden, ben 1 hafta kala yapıp öğrenmiştimMerhaba hanımlar. Ben 3 aydır gebelik düşünüyorum bu ay folik asite başladım. Regl dönemime 8 gün kaldı sol göğsüm şişti ve meme ucu hassasiyetim var. Sizce belirti olabilir mi. Hamile kalan arkadaşlar böyle belirti yaşadı mı acaba ?
Yaa bende yapsammı acaba bilemedim. Hangi marka test yapmıştın hatırlıyormusunBenim de öyleydi hatta göğsüme hiç dokunamıyordum, bir test yapsanız bu erken gebelik testinden, ben 1 hafta kala yapıp öğrenmiştim
predictor early test adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar sonuç diyorYaa bende yapsammı acaba bilemedim. Hangi marka test yapmıştın hatırlıyormusun
Tamam canım çok tşk ederimpredictor early test adet gecikmesinden 6 gün öncesine kadar sonuç diyor
rica ederim, inşallah hayırlısı olur sizin için..Tamam canım çok tşk ederim
Beklemek çok zorbiraz daha bekle derim
Bende deniyorum bu 3. Ayım bitmek üzere.ve bu ay bende folik asite başladım reglimede10 gün var inşallah gebeyizdir canımMerhaba hanımlar. Ben 3 aydır gebelik düşünüyorum bu ay folik asite başladım. Regl dönemime 8 gün kaldı sol göğsüm şişti ve meme ucu hassasiyetim var. Sizce belirti olabilir mi. Hamile kalan arkadaşlar böyle belirti yaşadı mı acaba ?
İnşallah canım bir gün bir yıl gibi geliyor beklerken .Bende deniyorum bu 3. Ayım bitmek üzere.ve bu ay bende folik asite başladım reglimede10 gün var inşallah gebeyizdir canım
Aynen öyleİnşallah canım bir gün bir yıl gibi geliyor beklerken .
İnşallah canımAynen öylebenimde reglime 15 gün kala sol göğsüm dokununca aşırı ağrıyordu şişmişti bakalım inşallah vardır Allah’ ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım
Şimdi belirtin var mı .Aynen öylebenimde reglime 15 gün kala sol göğsüm dokununca aşırı ağrıyordu şişmişti bakalım inşallah vardır Allah’ ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Göğüslerim hala şiş fakat o kadar ağrımıyorlar başkada belirtim yok maalesefŞimdi belirtin var mı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?