Hamilelik belirtisi mi?

369852369852

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2021
6
0
6
Merhaba kızlar, bi buhrandayım bu hafta kendim yeni evliyim 19 haziranda evlendik eşimle bebek düşüncemiz olmadığı için hap yada korunmak için herhangi bişey kulanmıyorduk fakat eşim kendisi dikkat ediyordu. yanlız 2 haftadır 2-3 sefer yemek sonrasında bende kalan yemekleri görünce mide bulantısı başladı. Öğürme kusma yok görür görmez artıkları bulantı oluşuyor. buhafta tekrar aynısı oldu tabak kaldırılsın geçiyor mide bulantım.Bi kaç kişi sen hamilemisn dşye gözüme bakarak sordular gözümün içerisi sararmış buşantımı bilmeyen insanlar bende etkilenmek istemiyorum ama siz daha önce böyle bişey yaşadınız mı

En mantıklı test yapmak bunlara istinaden direk hamilesin diye kimse diyemez

teşekkür ederim sizce pozitif olma ihtimali varmı? ben evlendikten sonra ilk defa bulantılarım başladı yemk yedikten sonra geri kalan yemkleri görür görmez bulntım oluyor aralıklı
Bilemem ki. Sıcaktan da oluyor olabilir. Hamilelik düşüncesi yerleşince kafaya her şey gebelik belirtisi gibi geliyor insana, o yüzden bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…