- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi Gulsevdigim
Değerin kaç çıktıŞuan çıktı negatif her zamanki gibi gerçi daha 2gun geçti ama artık yapmicamsıkıldım çünkü sürekli dusunmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerin kaç çıktıŞuan çıktı negatif her zamanki gibi gerçi daha 2gun geçti ama artık yapmicamsıkıldım çünkü sürekli dusunmekten
0.100Değerin kaç çıktı
Ah canım ah... bende dün aksam lekem geldi çok az , pedimi taktım zaten umudu kesmiştim ama seninle biraz ümitlenmıştım.
Sağlık olsun artık bosverelimAh canım ah... bende dün aksam lekem geldi çok az , pedimi taktım zaten umudu kesmiştim ama seninle biraz ümitlenmıştım.
sağlık olsun kafamızdan bi çıkarabilse ...
Bozma moralini...
Kaç gün sonra geldi lekenAh canım ah... bende dün aksam lekem geldi çok az , pedimi taktım zaten umudu kesmiştim ama seninle biraz ümitlenmıştım.
sağlık olsun kafamızdan bi çıkarabilse ...
Bozma moralini...
Regli öncesi yumurta akı gibi akıntı bende de oluyor.Merhaba arkadaslar, size sorum olucak yarın regl olmam gerekiyor ama normalde regl olucagim zaman akıntım farklı olurdu bugün böyle uzayan kaygan bı akıntım vardi normalde böyle olunca yumurtalık oluyor diye biliyorum ama yumurtlama zamanındada olmuştu şimdi yine oldu sizce gebelik olabilirmi yaa bana dönüş yapın lütfen ilk defa böyle biseyle karşılaşıyorumnirmalde olmaması gerekiyor hiç olmamıştı bu zaman kadar
aynen adet günü aksamı pıhtılı cok acık renk geldi ama pıhtı geldiği için adet gelicek dedim. bugunde cok az öyle. sankı inadıma azar azar minik minik beni sinir ede ede geliyor. korunduğum hiçbir ay bu başıma gelmedi ama şu psıkolojik dedigimz olay ne tuhaf herşeye sebep oluyorSağlık olsun artık bosverelim![]()
Git bı baktirsana belki yerleşme olabilir belki ara ara geliyorsaaynen adet günü aksamı pıhtılı cok acık renk geldi ama pıhtı geldiği için adet gelicek dedim. bugunde cok az öyle. sankı inadıma azar azar minik minik beni sinir ede ede geliyor. korunduğum hiçbir ay bu başıma gelmedi ama şu psıkolojik dedigimz olay ne tuhaf herşeye sebep oluyor
amaaan boşver baktırmayacam hiçbişeye. bu umutlar bizi mahfettı işte her bi noktadan belirti aradığımız için bu hale geldik. 1 hafta böyle sürerse giderim ama su durumda gerek yok.Git bı baktirsana belki yerleşme olabilir belki ara ara geliyorsa
Haklısın canım ama belki yerlesmeyse dedim düşük musuk felan ondan neyse ya en iyisi dusunmeyelimde herşey pluramaaan boşver baktırmayacam hiçbişeye. bu umutlar bizi mahfettı işte her bi noktadan belirti aradığımız için bu hale geldik. 1 hafta böyle sürerse giderim ama su durumda gerek yok.
haklı olablrsın ama zarten anormal br durum olursa kendini belli edecektir. boşver taktıkca başımıza gelmeyen kalmıyorHaklısın canım ama belki yerlesmeyse dedim düşük musuk felan ondan neyse ya en iyisi dusunmeyelimde herşey plur
Anladım eğer hastaneye felan gidersen haber ver canımhaklı olablrsın ama zarten anormal br durum olursa kendini belli edecektir. boşver taktıkca başımıza gelmeyen kalmıyor
yok kuzum hastalandım ben tam sancımda çoğaldı .Anladım eğer hastaneye felan gidersen haber ver canım
Himm sağlık olsun canım.. ben daha adet olmadımyok kuzum hastalandım ben tam sancımda çoğaldı .
neyse bak onümüzdeki ay ben hiç takmicam yumurtlama günlerime bile bakmicam aşırı yoruldum bu ay .sende öyle yapyok kuzum hastalandım ben tam sancımda çoğaldı .
Bende öyle diyroum hep kendime tam adetime 10gun kalıyor ozmana kadar hiç sıkıntı yok ozmandan sonra hep aklıma biseyler geliyor acaba bişey varmı diyip diyip duruyo test yapsamda yine adet olana kadar hep bı ümit var sanıyorum olmuyir yani kisacasi ama ins eğer adet olursam bende öyle yapmaya calsiicamneyse bak onümüzdeki ay ben hiç takmicam yumurtlama günlerime bile bakmicam aşırı yoruldum bu ay .sende öyle yap
bende senin gibiydim önceki gebelğimde sonra saldım şimdi yeni korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama salıcam istersem yaparım sende dirayetli ol meşgul et kendini birşeylerle burad farklı topıkler var oralara katıl eglenceli olurBende öyle diyroum hep kendime tam adetime 10gun kalıyor ozmana kadar hiç sıkıntı yok ozmandan sonra hep aklıma biseyler geliyor acaba bişey varmı diyip diyip duruyo test yapsamda yine adet olana kadar hep bı ümit var sanıyorum olmuyir yani kisacasi ama ins eğer adet olursam bende öyle yapmaya calsiicam
İns canım ins bakalım hayırlısıbende senin gibiydim önceki gebelğimde sonra saldım şimdi yeni korunmayı bırakalı 2 ay oldu ama salıcam istersem yaparım sende dirayetli ol meşgul et kendini birşeylerle burad farklı topıkler var oralara katıl eglenceli olur