Hamilelik belirtisi mi?

Geç döllenme bile olsa şu ana kadar çoktan belli olurdu muhtemelen. Yumurtlama günü olan lekelenme yumurtlama lekelenmesi olabilir bazen bu tarz görülebiliyor. İlişki sonrası 15. günde negatif sonuç alıp sonra hiç test yapıp kan vermediyseniz belki yükselmişte olabilir ama negatif gördüyseniz başta dediğim gibi olmayabilir.
İlişki üzerinden 38 gün geçtiğinde kan vermiştim 22 nisanda yani son ilişkim 15 Mart sat 8 Mart yani regl bitiminden 2 sonra ilişkim oldu 15 gün reglim gecikince de kan testim 0.3 çıktı bu kadar süreden sonra yükselmiş olabilir mi?

Kanı reglim 15 gün gecikince yani 22 nisanda verdim son adet tarihimin başlangıcı 8 Mart ilişkim 15 martta oldu
Hala ihtimal olcagını sanmıyorum ilişkiden 15 gün sonra kesin görünür siz adetinizin gecikmesinden 15 gün sonra kan vermişsiniz yoksa yoktur olcagınıda sanmıyorum

İlişki üzerinden 38 gün geçtiğinde kan vermiştim 22 nisanda yani son ilişkim 15 Mart sat 8 Mart yani regl bitiminden 2 sonra ilişkim oldu 15 gün reglim gecikince de kan testim 0.3 çıktı bu kadar süreden sonra yükselmiş olabilir mi?
Ha şimdi daha iyi anladım. Yani üzgünüm ama muhtemelen yoktur olsa şu ana kadar testlerde falan koyu çizgiler görmeniz gerekirdi

Back
X