hamilelik belirtisi mi

Hayaller_hayatlar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
1.546
789
123
35
Kizlar yumurtlama gunum 3 gun gecti. Şimdiden kasik agrim var. Batiyo adet olcam gibi. Ağrıyor bacagima vuruyor agri. Hamilelik belirtiai olabilir mi kizlar mumkun mu

Kizlar adetime 5 gun var. Ama kasiklarimda bi sicaklik hafif batma hissediyorum. cok umitliydm bu ay. Gene mi olmuyo
Benim de 5 gün var bat a aynı şeyleri hissediyorum belimde de çok ağrı var çok sinir var adet belirtilerim bunlar ama hamilelik belirtileride aynı oluyor umudumuzu kaybetmeyelim tek çare beklemek canım

Benim de 5 gün var bat a aynı şeyleri hissediyorum belimde de çok ağrı var çok sinir var adet belirtilerim bunlar ama hamilelik belirtileride aynı oluyor umudumuzu kaybetmeyelim tek çare beklemek canım
Ama adet icin daha erken bu agrilar. Noluyo anlamiyorum. Kasiklarimda batma var. Isime odaklaniyorum ama agriyo. Sanki bi sicaklik bi sizi gbi karnimda. Ayni mi senin de

evet aynı benim de bi de benim kasıklarımın üstü karnımın sol alt tarafı bariz şekilde şişti çok kaptırmak istemiyorum kendimi ama düşünmeden edemiyorum yinede umudum az çünkü akıntım yok kupkuruyum göğüslerim de acıyor ama öyle çok hassas falan değil uçlarında da bi farklılık yok bilemiyorum artık hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Kızlaaaarrr benimde 5 gün geçti adetim adetten bi gün önce baktırdım 5,2 çıkmıştı adetim hala gelmedi bakalm. Ya bugün baktırıcam ya perşembe. Sabretmekte çok zor yaa. Benmde karnımda batmalar var ve sürekli adetm gelmş hissi var sıcak sıcak hissediyorum kendimi. Hayırlısı bakalm.

Ben de akıntı ovulasyondan sonra kesildi birkaç gün sonra tekrar başladı. Göğüslerde hiç değişiklik yok :(

Kızlaaaarrr benimde 5 gün geçti adetim adetten bi gün önce baktırdım 5,2 çıkmıştı adetim hala gelmedi bakalm. Ya bugün baktırıcam ya perşembe. Sabretmekte çok zor yaa. Benmde karnımda batmalar var ve sürekli adetm gelmş hissi var sıcak sıcak hissediyorum kendimi. Hayırlısı bakalm.
Aynen benimde o sicaklik var. Batmalar var. Ayni adet olcakmisim gibi

kızlar adetıme 2 gun var 6-7 gun varken yaptırdım negatıf cıktı..suan genıtal bolgemde ağrı var ve cok sık ıdrara cıkıyorum..olabılırmı sızce

Kizlar kendimi dinlemeyeyim diyorm ama ayyy zor tutuyorm vallahi sart koydum ama gecmeden 2 3 gun test yapmicam. Bu ay'i cok iyi degerlendirdik artik olmazsa yine doktoruma gidicem malesef

Back
X