- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
İlkten negatif çıkınca muayene etmedi demistin ya o yüzden öyle sordum canım tamam.
Bende polikistik over olduğu için âdetlerim hep düzensizdi yani tam olarak günümü filan bilmiyordum ama bir önceki adetin üzerinden 40 günden fazla geçmesine rağmen adet olmamıştim kan testi yaptım 0.5 cikti. Doktor önce adet söktürücü verelim dedi ama sonra vajinal ultrasonla muayene edince rahim duvarın çok kalınlaşmış kendi kendine adet görecek gibisin bekleyelim dedi ben de o kadar emin oldum ki hamile olmadığıma günleri bile saymamışım :) zaten belirtiler de hep aynıydı aşırı derecede kasik ağrısı vardi, göğüslerim hassaslasmisti ve duygusal olarak çok değişkendim. Sonra takvime bi baktım nerdeyse 1 ay geçmiş ve ben hala adet olmamışım. Bide çok iştahım artmıştı ve çok sık idrara çıkma ihtiyacı duyuyordum. O kadar çok negatifi görünce bir de doktor yüzde yuz adet olacaksın şeklinde konuşunca kolay kolay konduramıyor da insan. Sonra evde bi test vardı yapayım ne olacak dedim ve suprizzzzz :) doktora gittiğimde 5buçuk 6 haftalık hamileydim hcg 13888 çıktı doktor bile şok oldu :) yani önceki adetin üzerinden yaklaşık 70 gün geçmişti öyle öğrendim hamile olduğumu. Sanırım 3 hafta geç döllenmiş bizim yaramaz![]()
çok ilginçmiş hakkaten :) sağlıkla kucağına al inşallah canım