Hamilelik belirtisi mii ?

Almilaaaaa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2019
49
9
6
3 gün önce ilişkiye girdim. Yumurtlama dönemiydi sanırım. İlişkiden once kahverengi akıntım vardı. İlişkiden sonra yalnızca seffaflasti. Sanki regl olacakmisim gibi belirtiler var kasiklarimda. Regl olmama daha cok var fakat sivilcelendim. Bugunde inanilmaz bir carpinti var gogsumde. Hamilelik olma ihtimali var mi sizce ?

Regl olmanıza ne kadar var mesela? 3 gün önce hamile kaldıysanız bile şimdiden belirti göstermez.

Belirti olması için daha çok erken dediğim gibi, adet olmanıza birkaç gün kala test yaparsanız doğru sonuç alma ihtimaliniz var,umarım gönlünüzdeki gibi olur

Bende ilk denemem hamilelik için tam ovulasyon günlerim de sık sık yaptım sağ kasığımda bir ağrı var böyle akıntı geliyor arada geliyor bir de çok sinir var acaba olur mu olmaz mı arkadaşlar sizde nasıl oluyor acaba

Bende de ayni seyler oldu gibi , sinirden tut herseye kadar Yani. Hatta salatalik tursusunu Ben cok severdim suanda nefret ediyorum dusununce bile midem bulaniyor , kan testi yaptim negatif cikti . Insallah sizin ki gonlunuzce cikar.

Bende ilk denemem hamilelik için tam ovulasyon günlerim de sık sık yaptım sağ kasığımda bir ağrı var böyle akıntı geliyor arada geliyor bir de çok sinir var acaba olur mu olmaz mı arkadaşlar sizde nasıl oluyor acaba
Yazdim etiketlememisim allta yazim canim

İnşallah hayırlı olan neyse o çıkar zaten ilk denemem tutmaz diye düşünüyorum nadir ilk de tutanların 🙏

Back
X