- 27 Ocak 2018
- 137
- 81
- 98
- 30
- Konu Sahibi Peru123lima
-
Göğüs ucu hassasiyeti vardıReglime 5 gün var dün akşam yürürken aniden sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi ve bu bir kaç saat devam etti ama anlık ağrılardı. Bugünde hala ara ara kasık ağrım oluyordu şuanda da karın ağrısı eklendi. Normalde bir hafta kala göğüslerim ağrıdı ama bu sefer hiç ağrım yok. Böyle bir durum yaşayan var mı gebelikte acaba belirti olabilir mi?
Test yaptınız mı sizBelirti olarak kabul ediliyor evet bende yaşıyorum 3 gün gecikti
Normalde regle 10 gün 1 hafta kaldı göğüs hassasiyetim başlardı benim ama bu sefer hiç yokGöğüs ucu hassasiyeti vardı
DeğişirNormalde regle 10 gün 1 hafta kaldı göğüs hassasiyetim başlardı benim ama bu sefer hiç yok
Hiç belirtim olmadı hatta tutmadı galiba demiştimReglime 5 gün var dün akşam yürürken aniden sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi ve bu bir kaç saat devam etti ama anlık ağrılardı. Bugünde hala ara ara kasık ağrım oluyordu şuanda da karın ağrısı eklendi. Normalde bir hafta kala göğüslerim ağrıdı ama bu sefer hiç ağrım yok. Böyle bir durum yaşayan var mı gebelikte acaba belirti olabilir mi?
test yaptınız mıTeşekkür ederim cevaplarınız için inşallah güzel haberler alırız
Yok test yapmadım daha erken olduğunu düşünüyorum test içintest yaptınız mı
İnşallah pozitife dönerBen çok ağlıyorum, genel anlamda da ağlarım zaten duygusalım kjfhdkjfgkd bir de göğüs ağrım ve kasık ağrım var 4 gün var benim de adetime. Test yaptım bugün predictor erken testten negatif.
Hiç sorma ya.. Cidden bugün 5 kere ağladım ffdkgkdfjgkd dün 3 falandı. Ay cidden düşünemiyorum hamile halimi yazık kocamaİnşallah pozitife dönerbende öyleyim ya normalde zaten çok duygusalımdır gebelik olsa nolur halimiz
Sonucunuz nedir merak ettimİnşallah pozitife dönerbende öyleyim ya normalde zaten çok duygusalımdır gebelik olsa nolur halimiz
Hamile oldugumu tesadufen reglime 6 gun varken evde bos buldugum testi öylesine yaparak öğrendim. Belirtilerim ise pozitifi ogrendikten 7-8 gun sonra basladi. Tabii bazi kisiler cok erken hisseder. Bence onlarda erken dollenme de olmus ola bilirReglime 5 gün var dün akşam yürürken aniden sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi ve bu bir kaç saat devam etti ama anlık ağrılardı. Bugünde hala ara ara kasık ağrım oluyordu şuanda da karın ağrısı eklendi. Normalde bir hafta kala göğüslerim ağrıdı ama bu sefer hiç ağrım yok. Böyle bir durum yaşayan var mı gebelikte acaba belirti olabilir mi?
Regli oldum maalesefSonucunuz nedir merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?