Hamilelik belirtisi nelerdi sizin ?

Peru123lima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
136
81
98
30
Reglime 5 gün var dün akşam yürürken aniden sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi ve bu bir kaç saat devam etti ama anlık ağrılardı. Bugünde hala ara ara kasık ağrım oluyordu şuanda da karın ağrısı eklendi. Normalde bir hafta kala göğüslerim ağrıdı ama bu sefer hiç ağrım yok. Böyle bir durum yaşayan var mı gebelikte acaba belirti olabilir mi?

Reglime 5 gün var dün akşam yürürken aniden sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi ve bu bir kaç saat devam etti ama anlık ağrılardı. Bugünde hala ara ara kasık ağrım oluyordu şuanda da karın ağrısı eklendi. Normalde bir hafta kala göğüslerim ağrıdı ama bu sefer hiç ağrım yok. Böyle bir durum yaşayan var mı gebelikte acaba belirti olabilir mi?
Göğüs ucu hassasiyeti vardı

Hiç belirtim olmadı hatta tutmadı galiba demiştim 😂 bence herkeste farklı oluyor kimi belirti yaşarken kimi yaşamıyor

Ben çok ağlıyorum, genel anlamda da ağlarım zaten duygusalım kjfhdkjfgkd bir de göğüs ağrım ve kasık ağrım var 4 gün var benim de adetime. Test yaptım bugün predictor erken testten negatif.

Ben çok ağlıyorum, genel anlamda da ağlarım zaten duygusalım kjfhdkjfgkd bir de göğüs ağrım ve kasık ağrım var 4 gün var benim de adetime. Test yaptım bugün predictor erken testten negatif.
İnşallah pozitife döner 🙏 bende öyleyim ya normalde zaten çok duygusalımdır gebelik olsa nolur halimiz 😂

Sonlanan gebeliğimde kasık batması, göğüs dolgunluğu vardı net hatırlıyorum ama abartı belirti yoktu hatta herkes göğüs ucu acıması yazmıştı o hiç yoktu regl gecikmeden anlamak çok zor. Geçen ayda kasık batması vardı galiba mı dedim ama bir gün gecikip regl oldum🤷‍♀️

Back
X