Hamilelik belirtisi olabilir mi kasık ağrısı ve hafif lekeler gelmesi

Dilaraozturk54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2019
45
9
1
29
Merhaba hanimlar . Benim 6 gündür hafif kahverengi renkte akıntım var sagda ve sol kasigimda 2 gündür agri var bacağım yürürken cekiliyor sanki daha adetime 14 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Merhaba hanimlar . Benim 6 gündür hafif kahverengi renkte akıntım var sagda ve sol kasigimda 2 gündür agri var bacağım yürürken cekiliyor sanki daha adetime 14 gün var sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Yumurtlma akintisi ya da Allh korusn insllh yoktur ama kist olnca da ole olabilirmis. Daha 2 hafta var . Yumurtlama haftasindasin. Guzlce degerlndr

Düzensiz adet olduğum için günümü hesaplayamıyorum geçen hafta cuma günü betahcg bakıldı 2.3 çıktı bugün test tekrarlandı 5.2 çıktı doktorun biri negatif dedi birisi de bir hafta sonra tekrarlayalım dedi.sizin yorumlarınız neler

Merhaba hanimlar bende 2 bucuk yildir evliyim hic korunmadik ama hic gebe kalmadim, gecen ay reglim sadece 2 gun surdu pembemsi renkte geldi ikinci gunse kahve rengi camur renginde. Su an adetime bes alti gun civari var ve iki gundur kahve rengi lekeler gelip kesiliyor, acaba hamilelikmidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…