slm kizlar benim 3 haftadir midem bulaniyo 1-2 haftadir da basim donuyo
ve sag gogsumun ucunda igne batmasi gibi bisiler hissedyorum ve ilk defa dun aksam oldu, goguslerimde bir sanci var
suanda kasiklarimda sanci var gece yatamadim, sag tarafim daha cok agriyo
diceksiniz ki test yaptir ama ben yaptiramiyorum yine negatif cikacak diye cok korkuyorum
canım benim inşallah bu ay çift çizgiyi görürsün..
herkesin farklı olabilir ama benim ilk ve en belirgin hamilelik belirtim baş dönmesiydi; gün içinde ara ara olup geçiyodu.
sonra kasıklarımda minik kramplar hissettim ve adetime yaklaştıkça gögüslerim inanılmaz acımıştı patlayacak gibiydi:ecrin_bebek:
bence git bi gebelik testi al; bi süre bekle ama hemen atma.
benim 3. dkdan sonra belli belirsiz bi çizgi olarak çıkmıştı
güzel haberlerini bekliyorum inşallahboshayallersmile
canımmm sende ben gibi hamiş kalmak isteyenlerdensin demek...
inş canım hamilsendir inş..ama bu şüphe içindede oturmanı istemiyorum açıkçası...test yaptır canım...oldumu....negatif çıkıcağı için korkuyo en azından bu tatlı telaşı ve şüpheyi yaşamayı hayal kırıklığına uğramamayı en azından umduğun gibi olmamasından korkuyosun biliyorum anlıyorum seni...ama eninde sonunda bakcan...
şüphelerin psikolojik de olabilir ama dua edelimde öyle olmasınopuyorumnanaktan
inşallahta hamilesinizdir.ama kişiden kişiye belirtiler değişebiliyor.bende mide bulantısı birbucuk aylığı geçince başladı.baş dönmem olmadı öyle bide göğüslerimde şişme oldu uçlarındada sızlama vardı.kasık ağrım oldu ara ara. ama adet olmadan öncede göğüslerimde şişme ve kasık ağrım olurdu.kan tahlili yaptırmadan sonucu öğrenemessiniz
ama testi nasil alacm bilmiyorum.
gidemiyorum bile eczaneye
hele o 2 dk beklemek varya olduryo insani
insallah hamileyim
onceden boyle belirtilerim oldu ama
o zaman catlama ignesi yaptirmistim
onun etkisiyle oluyomustu
ama simdi 4 aydir ne tedavi ne bisey
ondan cok umutlandim
ama testi nasil alacm bilmiyorum.
gidemiyorum bile eczaneye
hele o 2 dk beklemek varya olduryo insani
insallah hamileyim
onceden boyle belirtilerim oldu ama
o zaman catlama ignesi yaptirmistim
onun etkisiyle oluyomustu
ama simdi 4 aydir ne tedavi ne bisey
ondan cok umutlandim
hadi test yap ve bize yaz. bende çatlatma iğnesi yaptırdım işe yaramadı kistimde vardı hiç düşünmediğim anda hamile kaldım iğneden 1 ay sonra hamile kalmışım 12 haftalık hamişim. hadi hayırlısı inş. sende hamişsindir yaz hemen..:ecrin_bebek:
canim kistlerinin olmasi test yapmana engel degil ki,ezcaneden alip normal bir sekilde yaptiracaksin.Elbette o sonucu beklemek heyecan verici ve beklemek zor ama hamilelign tamami hep endise ve merak icinde geciyor.Allah gonlune gore versin.