Hamilelik Belirtisi olabilir mi?

Izmirxd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2020
46
17
3
29
Arkadaşlar adetime 2 gün var ama 2 3 gündür süren kasık, bacak agrım var adet olucakmisim gibi. Bugünde ağrıyla beraber koyukahverengi sanki hastalanmışım gibi geldi. Daha once yaşayan varmi ? Normalde böyle birsey olmazdı

Goguslerınız de şişmi acıyormu hamile bin gözüküyor şikayetiniz

İnsan çocuk isteyince beyine giden hormon dolayısıyla sürekli belirtileri ortaya çıkar tamamen vücudun oyunu aslında . Sabret zaten adete bişey kalmamış . Ben o kadar çok belirtim olduğuna inanrdım ki hamile kaldım gecikme hariç hiç bir belirti yok 3 ay oldu halen ne bulantı ne kusma ne ağrı vs hiç birşey
O yüzden bekle umutlanip kendini üzme .
En guzel zamanda olur inşallah

İnsandan insana göre farklılık gösterebiliyor canım en önemlisi ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiği .. ve bebek bekleyen bizler kendimizi ona inanırdığımızdan dolayı vücudumuzun bizlere oyunları oluyor .. En doğrusu adet gününden 3 gün sonra test yapmak normal gebelikse gözükecektir erken gebelik testi de bir seçenek tabi ama doğrusunu beklemek daha doğru geliyor çünkü erkenden öğrenince adetle kimyasal yada düşükte düştüğünde daha kötü travmalar olabiliyor insan bekledikçe kendine belirti olarak düşünüyoruz her şeyi psikolojik olarak rüyalarımız bile etkileyebiliyor ama inşallah hamilesindir ve bizlere güzel haberi verirsin 🙏🏻🍀

Bende de kahverengi leke gelmişti adet olacağım sandım ama hamileydim çok şükür 🙂 inşallah hamilesindir

İnsandan insana göre farklılık gösterebiliyor canım en önemlisi ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiği .. ve bebek bekleyen bizler kendimizi ona inanırdığımızdan dolayı vücudumuzun bizlere oyunları oluyor .. En doğrusu adet gününden 3 gün sonra test yapmak normal gebelikse gözükecektir erken gebelik testi de bir seçenek tabi ama doğrusunu beklemek daha doğru geliyor çünkü erkenden öğrenince adetle kimyasal yada düşükte düştüğünde daha kötü travmalar olabiliyor insan bekledikçe kendine belirti olarak düşünüyoruz her şeyi psikolojik olarak rüyalarımız bile etkileyebiliyor ama inşallah hamilesindir ve bizlere güzel haberi verirsin 🙏🏻🍀
Çok isterdim güzel haberler vermeyi ama nasip iste cok şükür en azından saglikliyiz. Önümüzdeki zamanları degerlendircez artık. Insan kendini gerçekten psikolojik olarak öyle hazırlıyor ki vardır bundada bir hayır. Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için öneriniz varsa dinlerim 😊

İnsan çocuk isteyince beyine giden hormon dolayısıyla sürekli belirtileri ortaya çıkar tamamen vücudun oyunu aslında . Sabret zaten adete bişey kalmamış . Ben o kadar çok belirtim olduğuna inanrdım ki hamile kaldım gecikme hariç hiç bir belirti yok 3 ay oldu halen ne bulantı ne kusma ne ağrı vs hiç birşey
O yüzden bekle umutlanip kendini üzme .
En guzel zamanda olur inşallah
Senin adına çok sevindim sağlıkla gelsin insAllah hayırlı uğurlu olsun şimdiden🤲 gerçekten öyle bakalim insAllah bizede nasip olir tavsiyeniz varsa dinlerim 😊

Çok heveslenmiştim ama malesef adetime 2 gün olmasına rağmen dün hastalandım üzüldüm ama taktir ilahi nasip değilmiş 😔
Hayırlısı canım üzülme diyeceğim ama insan üzülüyor. Fakat önümüzdeki ay bir umut hepimiz için pes etmek yok karnım iğnelerden delik teşik hala devam ediyorum.

Back
X